Relatii

Tanara de 22 de ani, DE URGENTA la spital, dupa ce a facut asta cu un cartof. Medicii s-au ingrozit. Ce s-a intamplat la scurt timp

1-de-necrezut-paciente-tratate-in-ultimul-hal-de-un-medic-ginecolog-ti-a-placut-sa-te-si-acum-vii-sa-ragi-ca-vaca-la-spital

O tanara de 22 de ani, din Columbia, a reusit sa ingrozeasca un spital intreg. Aceasta s-a prezentat la medic cu dureri groaznice in zona abdomenului. In timpul consultatiei, doctorii au ramas socati.

Femeia avea in vagin un cartof incoltit. Sfatuita de mama ei, tanara si-a introdus leguma in vagin pentru a nu ramane insarcinata si l-a lasat acolo pentru multa vreme.

Mediul umed si caldut s-a dovedit prielnic pentru leguma. Cartoful a incoltit si aproape a prins radacini in vaginul tinerei.

Dupa o perioada a început  să simtă dureri groaznice şi s-a prezentat la spital. Medicii au fost socati când au aflat că pacienta recursese la o astfel de metodă contraceptivă ciudată, dar din fericire au reuşit să scoată corpul străin înainte ca acesta să producă daune prea mari.

Facebook Comments

Adauga un comentariu