Search for content, post, videos

TABU, despre femei! Adevaratele motive pentru care majoritatea nu practica sex anal

Femeile, in marea lor majoritate, au o oarecare repulsie asupra unui comportament secual pe care majoritatea barbatilor l-ar practica mereu. Este vorba de sexul anal.

Motivele pentru care majoritatea femeilor nu simt, de obicei, placere si evita sa faca aceste lucruri sunt dintre cele mai normale, deloc bizare si au mare legatura in primul rand cu psihicul lor.

Sexul anal practicat cu o femeie a devenit pentru majoritatea barbatilor un fel de trofeu pe care sa il aiba in palmaresul lor sexual.

Din aceasta cauza, multe femei accepta sa il practice desi nu gasesc placere deloc in acest lucru. Motivele care majoritatea femeilor nu agreaza sexul anal sunt urmatoarele:

EDUCATIA

O femeie care a primit o educatie pudica si care nu a fost invatata sa isi accepte corpul nu va dori niciodata sa faca sex anal, Totodata, se va rusina numai la gandul unei astfel de posibilitati. Mai mult decat atat, va simti o repulsie fata de alte femei care au incercat aceasta experienta si carora le-a facut si placere.
DUREREA

Sexul anal presupune un grad de durere ridicat pentru femeie, in prima faza. Daca nu este practicat alaturi de mai multe „ingrediente” care sa produca placere, sexul anal pentru o femeie poate fi o experienta foarte dureroasa. Ca sa iasa bine, este nevoie de lubrifiant in primul rand si o excitatie maxima. Doar asa femeiase poate relaxa si poate accepta o partida de sex anal care sa-i faca si placere.
ORGASMUL

Nu multe femei stiu faptul ca sexul anal poate sa le produca unele dintre cele mai puternice orgasme vaginale. Acest lucru se intampla atunci cand barbatul stie cu adevarat ce face. De exepmplu, miscarile violente ale acestuia nu ii vor produce deloc placere femeii, in timpul sexului anal Cu cat barbatul se misca mai lent, dar apasat, cu atat peretele vaginal va fi stimulat prin intermediul penterarii anale. Daca vemeia reuseste sa se stimulezer singura vaginal atunci cand este penetrata anal va obtine unul dintre cele mai puternice orgasme vreodata.
IGIENA

Pentru o partida „corecta” de sex anal, igiena este esentiala. Acest lucru presupune ca ambii parteneri sa se simta confortabil, din punct de vedere al gustului si mirosului, in timpul unei partide de sex anal.

Asadar, odata ce toate aceste puncte sunt „rezolvate”, o partida de sex anal se poate dovedi a fi cea mai tare experienta sexuala pentru o femeie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *