Search for content, post, videos

Iata castigatoarele celei mai provocatoare carti despre fantezii erotice!

CASTIGATOARELE CONCURSULUI SUNT: Oana Paun, Alina Somesan si Tenea Luigia Ionela. Toate cele trei castigatoare sunt rugate sa trimita adresa postala pe adresa concurs@lyla.ro, cu textul SECRET!

Castiga cea mai provocatoare carte despre fantezii erotice! Spune-ne pe Facebook care este locul cel mai romantic unde ai petrecut cu jumatatea ta si aboneaza-te la newsletter-ul Lyla, pentru a intra in concurs.

Toti participantii sunt rugati sa trimita numele, prenumele, adresa de mail si numarul de telefon, pe adresa concurs@lyla.ro, pentru a avea ocazia de a castiga una dintre cele trei carti S.E.C.R.E.T.!

Despre S.E.C.R.E.T.:

Ştiai că există o societate secretă care te ajută să îţi îndeplineşti fanteziile cele mai ascunse?

Scrisă ca o replică la faimoasa „50 Shades of Gray”, S.E.C.R.E.T este o poveste de autodescoperire şi mântuire personală, devenită deja bestseller în întreaga lume. Dedicată pasiunii, experienţelor senzuale şi plăcerii, cartea de faţă vorbeşte despre femeile care-şi trăiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie – personajul central al cărţii – reprezintă cheia emancipării ca femeie.

Rămasă văduvă încă de tânără, după un mariaj dezastruos, Cassie Robichaud pare împăcată cu viaţa ei liniştită într-un mediu strâmt: restaurantul Café Rose, unde lucrează, „Hotelul Fetelor Bătrâne“, unde locuieşte, şi conştiinţa tristă, dar solidă a timpului care s-a scurs de când s-a culcat ultima dată cu un bărbat. Cassie îşi vede în tăcere de rutina zilnică, ternă şi pragmatică — părul strâns în coadă la repezeală, încălţări de lucru cât mai comode, tricouri pătate —, evadările ei fiind scurte: aleargă prin cartier, stă de vorbă cu şeful şi prietenul ei Will şi tânjeşte voyeuristic după fericirea dublată de romantism care-i animă, pare-se, fără prea mari eforturi pe clienţii ei. Când uneia dintre cliente îi cade pe jos un carnet de însemnări pline de amănunte sexuale şi senzuale, Cassie are ocazia să arunce o privire furişă către o lume complet nouă pentru ea, de împlinire a sexualităţii femeii… şi se lasă introdusă într-un club neobişnuit format numai din femei, care-i transformă viaţa. Dedicată pasiunii, experienţelor senzuale şi plăcerii, cartea de faţă vorbeşte despre femei care-şi trăiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie, reprezintă cheia emancipării ca femeie.

DESPRE EDITURA

Curtea Veche Publishing este o editură cu capital privat, în întregime românesc, ale cărei titluri de ficţiune şi non-ficţiune acoperă o arie largă de domenii editoriale grupate în aproape 60 de colecţii. Aflată în permanenţă între primele cinci edituri din România, Curtea Veche publică anual între 150 şi 250 de titluri.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *