Search for content, post, videos

Sunteti facuti unul pentru altul?

Barbatul si femeia trebuie sa se potriveasca si fizic pentru a fi compatibili in pat?

Pai sa ne gandim putin, cu sinceritate. Cateodata se ajunge la glume iar aceasta se intimpla de obicei cind la mijloc intervina frica barbatului. Un penis prea mic, pe care ea nu il simte, este punctul cheie – sau cea mai mare grija a unui barbat.

Ce cred femeile …

Insa trasaturile fizice sint un subiect fierbinte si pentru femei. Atata vreme cit ele afirma ca marimea organului sexual al partenerului lor nu are nici o importanta, totul este in ordine.  

Situatia devine dificila insa atunci cand femeile declara ca trasaturile anatomice joaca un rol covarsitor in pat – ca ele prefera un penis mare, in detrimental unuia mai mic si ca participarwea efectiva, fantezia si rezistenta barbatului sint mai eficiente daca exista compatibilitate fizica.

In realitate, se intimpla rar ca doi oameni sa fie legati de compatibilitatea organelor sexuale.

Totusi, trasaturile fizice au darul de a complica sau intari parteneriatul sexual. Iata ce spune o doamna: Penisul lui este prea lung pentru mine. Efectiv ma doare atunci cind facem dragoste.

Ce spune medicul ginecolog despre compatibilitatea sexuala ?

Ginecologii si cadrele din centrele de planificare familiala aud cel mai adesea acest tip de constatari, atunci cind este vorba despre nepotrivirile fizice in timpul sexului. Foarte des, pacientele se pling de dureri intepatoare, in timpul actului sexual si chiar si dupa.

Femeile vorbesc foarte rar despre teama lor ca dupa nastere vaginul lor se va largi in asemenea masura incit nu-si vor mai simti partenerul. „Unele femei resimt aceasta teama atunci cind, gravide fiind, se gindesc la nasterea care le asteapta. Rareori insa am intilnit femei la care acest tip de probleme s-a acutizat” – explica un doctor ginecolog de la un spital universitar.

Ce cred barbatii

Un alt medic ginecolog confirma aceste constatari si declara: Barbatii sint cei care doresc un vagin mai stramt al partenerelor. De fapt insa – tocmai acesti barbate o duc cel mai bine din punct de vedere al potrivirii fizice; ei pretind ca vor sa-si simta partenera mai bine in timpul actului sexual. (ha ha, stim cat de egoisti sunt barbatii :))

Insa – in urma unei priviri mai atente, se dovedeste ca se simt neglijati dupa nasterea copilului. Ei vor mai multa atentie din partea sotiei si nu este vorba despre lipsa contactului (desi mai rara…) – ci de lipsa de atentie a partenerei.

De relatii conflictuale se lovesc mereu medicii si psihologii, atunci cind un cuplu are probleme sexuale. In majoritatea cazulrilor, problema este absenta excitiatiei femeii. Ea resimte dureri la penetrare deoarece fara excitare, vaginul nu se umezeste, tesutul vaginal este slab irigat si astfel mai putin elastic.

„Daca femeia ar fi excitata, penisul s-ar potrivi, in marea parte a cazurilor. Insa fara aceasta excitare, penetrarea doare si se creeza sentimental ca acesta ar fi prea mare.”

Un penis „prea lung” nu trebuie sa deranjeze

Nici un penis „prea lung” nu trebuie sa deranjeze daca cei doi parteneri sint pregatiti sa intre pe o unda comuna.

„Exista femei care au vaginul mai scurt” spune dr. C.P. „insa daca partenerul penetreaza controlat in timpul contactului sexual bolta vaginului, atunci nu vor fi probleme. Astfel, caracteristicile anatomice devin inportante abia atunci cind nu sunt luate in seama”. 

Sa vorbim deschis despre zonele intime

A ingnora insusirile distinctive ale unui trup – inseamna a ignora unicitatea partenerului. Din comoditate, rusine sau frica.

Este vaginul dumneavoastra intr-adevar prea uscat? Sau este partenerul dvs prea comod?

Cititi in continuare AICI

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *