Search for content, post, videos

Stii care sunt zonele erogene ale partenerului?

Se stie  ca preludiul este indispensabil unei partide reusite de amor. De aceea, este foarte important sa cunosti si sa stimulezi zonele sensibile ale partenerului. Exista trei tipuri de zone erogene: primare, secundare si potential erogene.

Zonele primare sunt direct implicate in atingerea orgasmului: penis, vagin. Zonele secundare sunt partile corpului sau mucoasele care, excitate cu ajutorul mangaierilor, cresc dorinta sexuala.

Cele mai excitante parti ale corpului
La barbati, este vorba despre interiorul coapselor si zona dintre testicule si anus. Exista si barbati care se excita daca partenerele lor ii mangaie pe sfarcuri. In schimb, in cazul femeilor, zonele delicate sunt: cea pubiana, fesele, buzele, labiile, sanii.

Zonele numite potentiale declanseaza o serie de senzatii excitante care favorizeaza manifestarile fizice ale dorintei sexuale. Saruturile pe gat, suflatul usor in ureche, mangaierile pe abdomen sunt cateva dintre actiunile care cresc libidoul.

Cum dezvolti sensibilitatea erogena
Pentru a descoperi zonele erogene necunoscute ale partenerului, este indicat sa folosesti jocuri preliminare actului sexual: masaj, mangaieri, saruturi. La femei, sensibilitatea erogena este in primul rand psihologica. De aceea, femeile relaxate reactioneaza mult mai usor la mangaierile partenerilor lor.

Barbatii vor sex dimineata, femeile, seara
Cel mai des, barbatii au chef sa faca sex dimineata. Este un lucru demonstrat stiintific. Dimineata, ei au un nivel ridicat de testosteron e cu 30% mai mare decat in restul zilei. In cazul femeilor insa, dorinta sexuala atinge cote maxime in jurul orei 22.00.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *