Search for content, post, videos

Stiai ca exista 7 tipuri de orgasm feminin? Iata care sunt acestea!

Probabil ca toate lumea cunoaste cele patru forme „consacrate” ale orgasmului feminin: orgasmul vaginal, cel clitoridian, cel mixt si cel multiplu.

Femeile trebuie sa fie fericite ca beneficiaza de mai multe tipuri de climaxuri, cand barbatii se multumesc cu un singur fel deorgasm toata viata. Si mai mult decat atat, exista persoane care sustin ca varietatea orgasmului, in cazul femeilor, nu se limiteaza la 4, ci la 7 forme de a atinge culmile placerii.

Annie Sprinkle, una dintre cele mai celebre femei din nisa sexologilor Americii din anii 80-90, vorbeste despre cele 7 tipuri de orgasm pe care le-a experimentat personal.

1. Orgasmul in timpul somnului

In anii ’50, peste 37% din populatia feminina americana a marturisit in cadrul unui sondaj extins ca a experimentat orgasmul in timpul somnului. Acesta poate fi legat de visele erotice si uneori se manifesta precum orgasmul clitoridian, cu contractii vaginale.

2. Micro-orgasmul

Micro-orgasmul sau orgasmul celular poate fi obtinut doar prin concentrare si este o forma care necesita stimulare fizica, insa la un nivel redus. Satisfactia este si ea resimtita in cantitati mici, insa la intervale de timp scurte si frecvente.

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *