Search for content, post, videos

Starneste-i pasiunea in pat din bucatarie! Afrodisiace mai putin cunoscute

Se spune ca drumul catre inima unui barbat trece prin stomac. O fi asa sau nu, ai ocazia sa testezi teoria pregatindu-i o cina romantica. Iar daca vrei ca atmosfera sa se „incinga“ dupa masa, alege un platou cu fructe sau condimenteaza mancarea cu ierburi speciale, inspirandu-te din ideile de mai jos.

Cu totii am auzit de afrodisiacele faimoase, cum sunt ciocolata, stridiile, telina sau mierea de albine, insa exista multe alte fructe, legume banale – de genul celor pe care le folosim mereu la supe si salate – sau condimente ce produc „scantei“ in dormitor. Afla mai departe care sunt alimentele afrodisiace mai putin cunoscute si ce efecte au asupra corpului uman.

Ierburi aromate si condimente pentru pasiune

  1. Lemn dulce
    Lemnul dulce a fost folosit de secole de catre chinezi in diverse scopuri medicinale. Substanta continuta de aceasta planta, glicirizina, este de zeci de ori mai dulce decat zaharul. Vechii chinezi considerau ca femeile care mesteca radacina plantei vor avea o viata sexuala mai intensa. De asemenea, mirosul plantei duce la cresterea circulatiei sanguine spre penis.
  2. Chimen dulce
    Inca de pe vremea Egiptului Antic, oamenii foloseau chimenul dulce ca afrodisiac.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *