Search for content, post, videos

Stai departe de ele! Care sunt femeile cu care nu ar trebui sa te insori niciodata

Sa-ti gasesti sufletul pereche, care sa-ti fie alaturi la bine si la greu in aceste zile pare misiune imposibila, insa oricat de disperat ai fi sa-ti intemeiezi o familie, nu te insura cu femeile care au aceste obiceiuri.

Casnicia este, fara doar si poate, o adevarata provocare, insa pe langa faptul ca mergi la biserica pentru ceremonie sau pur si simplu dai un party, ai nevoie de un partener care sa-ti fie aproape orice ai face.

Descopera care sunt femeile pe care nu ar trebui sa le iei de nevasta, mai jos:

Femeia mereu suparata!

Daca e mereu suparata si gaseste motiv de cearta din orice, trebuie sa fii sigur ca nu te poti casatori cu ea. Ai nevoie de o femeie care sa-ti aduca un vibe bun in viata, nu negativism si discutii interminabile.

Femeia care se gandeste mereu la ea

Acest tip de femeie este incredibil de egoista si nu se poate gandi decat la ea. Mu da doi bani pe cum te simti tu sau ce probleme ai, motiv pentru care n-ar trebui sa o ai in preajma.

Femeia care incearca sa obtina profit din orice

Vrea mereu sa fie rasfatata cu daruri scumpe si considera ca iubirea adevarata nu vine prin cuvinte ori fapte, ci prin obiecte. Ai grija in preajma ei, intrucat astfel de relatii nu pot avea succes pe termen lung.

De asemenea, nu ar trebui sa te casatoresti cu femeile care flirteaza si care sunt atente la cei din jur, in speranta ca gasesc altceva, dar nici la cele care vor sa petreaca in fiecare weekend ca la 20 de ani. Odata cu mariajul vor aparea, fara doar si poate, problemele si ai nevoie de cineva pe care te poti baza.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *