Search for content, post, videos

Spune-mi ce face dupa sex ca sa-ti spun ce sanse de supravietuire are relatia

In relatiile de cuplu conteaza deopotriva preludiul si postludiul, cel din urma putand indica si anumite aspecte referitoare la trainicia relatiei.

 

Cuplurile care se tin in brate dupa ce fac sex prezinta un nivel de satisfactie fata de relatie mai mare comparativ cu cei partenerii care-si vad de treaba lor dupa o partida.

 

Pe de alta parte, nu este nimic anormal ca partenerul sa adoarma imediat dupa sex, caci adesea barbatul consuma mai multa energie decat femeile.

 

Mai exista si barbati care obisnuiesc sa aiba chef de vorba cu partenerele lor dupa sex, in timp ce ele nu stiu cum sa faca sa adoarma mai repede. Cheful de vorba de dupa sex denota o nevoie de apropiere a celui care vrea sa stea la taclale fata de partener.

 

Daca barbatul simte nevoia sa manance dupa sex, femeia poate considera acest gest ca un compliment, pentru ca el a depus eforturi sustinute si daruite intre asternuturi, iar dupa are nevoie sa se „realimenteze” cu energie.

 

Se uita la televizor? Depinde la ce. Se prea poate sa aleaga impreuna cu partenera un film la care sa se uite, ceea ce arata in continuare implicare in relatie. In schimb, daca da televizorul pe un meci de fotbal sau box, acest lucru denota lipsa de implicare in relatie.

 

Trebuie sa faca neaparat dus imediat dupa ce ejaculeaza? Inseamna ca barbatul are niste probleme emotionale proprii, sentimente de vinovatie, de rusina reprimate, ca actul sexual ii creeaza un anumit disconfort, chiar daca in timp s-a simtit bine.

 

Aduce un pahar de apa iubitei sale sleite de puteri dupa orgasm? Barbatul manifesta implicare totala in relatia de cuplu si este numai bun de luat de sot.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *