Search for content, post, videos

„Sotul meu se culca cu mama mea!” Dupa ce a aflat aceste lucruri, femeia a facut o alegere de neasteptat

Dupa ce a aflat ca sotul si mama ei au o aventura sexuala, o femeie a luat o decizie neasteptata si tulburatoare: sa faca publica idila!

 

„Mama mea este o femeie atragatoare si interesanta, care citeste «Elle» si «The Economist», care se imbraca modern si care reuseste sa-si mentina silueta de marimea 36. Recent am aflat ca sotul meu in varsta de 39 de ani, cu care sunt casatorita de 14 ani, face sex cu ea cand participa la conferintele sustinute la un complex situat in apropierea casei ei. Cand sotul mi-a marturisit asta, am fost deranjata de faptul ca…. nu m-a deranjat.

 

Este un tata exceptional pentru cei doi copii ai nostri, are grija de casa si ne sustine material din toate punctele de vedere. Emotional, sexual si financiar a avut mereu grija de mine.

 

Stiu ca ar trebui sa fiu suparata. Stiu ca ar trebui sa ma simt tradata pe atat de multe planuri. Dar, pur si simplu, nu ma simt. El imi spune ca ii face placere relatia pe care o are cu ea, dar ca se va opri daca ii spun eu ca asta vreau.

 

Sincer, daca mama mea si sotul meu sunt fericiti in relatia lor amoroasa, eu pur si simplu nu reusesc sa adun suficienta energie pentru a ma simti nervoasa si geloasa.”

 

Tu ce ai face in locul ei?

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *