Search for content, post, videos

SMS-uri pe care barbatii nu ar trebui sa le trimita niciodata unei femei!

SMS-urile, la fel ca mesajele de pe Facebook sau e-mailurile, sunt o parte vitala din relatia dintre un barbat si o femeie. Insa, barbatii tind prea des sa o dea in bara trimitand anumite mesaje pe care nu ar trebuie in veci sa le expedieze femeilor cu care au o legatura amoroasa!

 

In timp ce un mesaj trimis pe telefon de un barbat catre o femeie pe care o place poate sa ii suscite acesteia interesul, poate la fel de bine sa ii taie orice pofta de a se mai vedea cu el, mai ales daca relatia este la inceput sau daca cei doi au consimtit la o aventura amoroasa, desi au relatii stabile separate. Oricum ar fi, de regula, barbatii tind sa o dea in bara mai des trimitand SMS-uri total nepotrivite.

 

1. Clasicul “Ce faci?”

 

Cand un barbat nu stie ce sa ii spuna unei femei pe care o place, dar simte totusi nevoia sa ia legatura cu ea, in loc sa sune prefera sa trimita clasicul SMS cu intrebarea “Ce faci?”. Prost ales mesajul! Pana una alta, ce ar putea sa raspunda femeia care primeste SMS-ul cu “Ce faci?” din parte barbatului care ii place? Sa ii raspunda sec “Bine” sau sa ii spuna exact ce face: “Mananc”, “Lucrez”, “Beau o cafea”, “Ma spalam pe dinti”?! Mesajul “Ce faci?” nu-si are niciun rost in nicio situatie, dovedind doar lipsa de inspiratie a barbatului si incapacitatea lui de a sustine o mini-conversatie prin SMS.

 

Din acest motiv este total contraindicat ca un barbat sa trimita mesajul sec “Ce faci?” unei femei pe care o place, indiferent daca are sau nu o legatura amoroasa deja dezvoltata.

 

Indicat este sa puna in context mesajul pe care vrea sa il trimita. Iata un exemplu: “Tocmai am trecut pe langa cafeneaua unde am baut alaltaieri o cafea impreuna si m-am gandit la tine. Ai chef sa iesim diseara/maine la inca o cafea? Sau poate la un pahar de vin… cum preferi!”

 

2. SMS-urile ce arata disperare

 

O alta situatie mai des intalnita decat se crede consta in acele mesaje trimise de un barbat la foarte scurt timp (30 de minute, o ora) dupa ce a intalnit o femeie care i-a trezit tot interesul si toate simturile. Este vorba de acele SMS-uri care arata disperarea barbatului: “Nu-mi pot lua gandul de la tine de cand te-am vazut” sau “Nu-mi ies ochii tai din minte”. O femeie matura, cu capul pe umeri nu poate decat sa se intrebe in sinea ei: “Serios?! Ne-am cunoscut acum o ora, am petrecut zece minute impreuna si deja tu nu poti face altceva decat sa te gandesti la mine? Chiar asa de proasta ma crezi incat sa ai impresia ca vor functiona replicile astea?” Ipotetic vorbind, poate femeia respectiva chiar a reusit, involuntar, sa-i ia mintile barbatului, sa-i fi lasat o impresie atat de buna incat el sa nu si-o scoata din minte. Chiar si in aceasta situatie, barbatul in cauza nu trebuie sa-si arate disperarea pentru ca va fi considerat fie un obsedat, fie un copilandru.

 

3. Mesajele standard

 

Un barbat care este interesat sexual, poate chiar si sentimental de o femeie nu trebuie niciodata sa ii trimita mesaje standard. Acestea sunt acele SMS-uri predefinite pe care oamenii le trimit la anumite ocazii, precum de Revelion, de Craciun, de Paste, de zile onomastice sau chiar de zile de nastere. Adesea, mesajele se incheie si cu prenumele, si numele de familie al expeditorului. In unele situatii, de regula in cele legate de munca, aceste mesaje standard sunt, sa zicem, acceptabile, desi chiar si in mediul profesional pot lasa o impresie proasta. Insa, cand vine vorba sa transmiti un mesaj cu o anumite ocaziei femeii care iti place si pe care o curtezi, barbatul nu trebuie sa apeleze niciodata la SMS-urile standard. Practic, el arata ca femeia careia i-a trimis mesajul nu merita efortul lui de a concepe un text personalizat si ca ea intra in grupul “restul” caruia i-a fost trimis acelasi SMS.

 

4. “Vreau sa te *** in seara asta!”

 

Barbatii trebuie sa aiba mare grija la mesajele explicite privind dorintele lor sexuale. Acestea sunt folosite, de regula, de barbatii care au relatii deschise, pasagere cu femeile carora le trimit, fiind uneori vorba de aventuri amoroase tinute ascunse de iubitele lor oficiale. Chiar daca aceasta este situatia, chiar daca femeia-amanta accepta faptul ca el are o relatie serioasa, astfel de mesaje pot fi considerate ofensatoare. De ce? In primul rand, felul in care sunt scrise arata un accent imperativ, aproape obligatoriu. “Vreau sa te f*t diseara!” da senzatia ca ea trebuie, practic, sa se supuna. In al doilea rand, chiar daca femeia care primeste mesajul nu-si doreste o legatura sentimentala cu expeditorul SMS-ului, tot femeie este! Tot o sa tanjeasca dupa putina intimitate si delicatete in discutie si in comportament. Astfel ca, daca o data trece cu vedere un astfel de SMS, se prea poate ca a doua oara sa se gandeasca: “Stii ce? Eu nu sunt masinaria ta de sex disponibila 24 din 24! Cauta in alta parte!”

 

5. SMS-ul intarziat

 

Se intampla, uneori, ca femeile sa primeasca mesaje de la anumiti barbati cu care nu au mai discutat de mult timp, iar SMS-urile in cauza sa fie foarte directe: “Mi-e dor de tine!” sau “Nu te-am uitat nici pana azi!” Acestea sunt cazuri de mesaje intarziate care ar fi trebuit trimise cu mult timp in urma. Un barbat nu ar trebuie sa se trezeasca dupa sase luni, un an sau chiar trei ani sa trimita astfel de mesaje intarziate pentru ca sunt slabe sanse sa i se raspunda cum isi doreste el. Pana una alta, femeia care le primeste se va simti, cu siguranta, pusa cumva in dificultate pentru ca barbatul-expeditor nu a facut nimic altceva decat sa arunce mingea in terenul ei. Pe de alta parte, barbatul care trimite astfel de SMS-uri isi dovedeste, prin aceasta cale, cat de las este! Practic, el a ales sa scrie un mesaj pe telefon si sa il trimita femeii la care se gandeste pentru ca nu are destul curaj sa vorbeasca cu ea la telefon, fiindu-i teama de un refuz explicit. Nici nu-i de mirare daca este, totusi, vorba de un SMS intarziat cu lunile sau cu anii. Dar sa luam in calcul faptul ca barbatul chiar are intentii bune si chiar nu a reusit sa-si scoata din minte si din suflet femeia in cauza. In aceasta situatie este mult mai bine sa dea un telefon sau sa trimita un e-mail mai lung prin care sa incerce sa reia legatura fara sa o asalteze in mod direct cu “Mi-e dor de tine”.

 

6. Mesaj pentru anularea intalniri

 

Daca un barbat a stabilit ca in ziua X la ora Y se intalneste cu o femeie si nu poate ajunge la intalnire, nu trebuie, sub nicio forma, sa anuleze rendez-vous-ul printr-un SMS. El trebuie sa aiba bunul simt sa sune si sa ii spuna femeii ca ii pare rau ca nu poate ajunge la intalnire pentru ca a intervenit ceva (si sa dea cateva detalii despre acel “ceva”), dar si sa ii propuna o alta ora sau o alta zi pentru a se vedea, de preferinta cat mai curand.

 

7. SMS-ul informativ pentru a cumpara un cadou altcuiva

 

Tot in relatiile deschise, in care partenerii accepta faptul ca nu au o legatura amoroasa serioasa si se limiteaza la a fi “fuck buddies”, barbatii tind sa aiba impresia ca pot pune orice intrebare femeii cu care fac sex fara obligatii. Mai mult, barbatul care are o relatie serioase cu o alta femeie face, uneori, prostia sa puna intrebari, fie fata in fata, fie prin SMS-uri, amantei cu privire la chestiuni ce tin de iubita oficiala. Un exemplu real este: “Crezi ca daca ii cumpar doua bilete la concertul X de ziua ei o sa ii placa?”. Un alt exemplu consta in trimiterea unui SMS in care barbatul intreaba “Tu cat poti la rochii?” nu cu gandul de a-i cumpara o rochie amantei careia ii expediaza mesajul, ci de a-i face cadou o rochie iubitei oficiale care, intamplator, poarta aproximativ aceeasi marime cu amanta.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *