Search for content, post, videos

Si-a prins fiica in pat cu tatal ei vitreg! „A fost cel mai cumplit film pe care l-am vazut” Ce a facut dupa aceea

Povestea unei femei din Nigeria este cu adevarat surprinzatoare, avand in vedere ca si-a prins fiica naturala in pat cu tatal vitreg al acesteia.

Femeia si-a povestit intreaga experienta, sub anonimat. pentru presa de acolo in incercarea de a cauta ajutor pentru a trece peste aceste momente.

„Am nascut-o pe Joy cand aveam doar 19 ani. Provin dintr-o familie catolica asa ca parintii mei nu m-au lasat sa fac avort. Au crescut-o ei pe Joy pana cand am terminat facultatea. Tatal natural al fetei m-a parasit imediat ce a aflat ca sunt insarcinata”, a povestit femeia.

„In facultate l-am cunoscut pe actualul meu sot. Dupa ce fiica mea a implinit 19 ani, intr-o zi, am ajuns acasa mau devreme de la munca. Am intrat in casa si am vazut cel mai cumplit film xxx din viata mea. Joy si tatal ei vitreg faceau sex”, a povestit femeia.

Psihoterapeutii care au aflat despre povestea femeii sustin ca cel mai bine pentru ea ar fi sa isi dea seama care sunt evenimentele care au dus la o astfel de intamplare. Inevitabil, femeia care si-a prins fiica in pat cu tatal ei vitreg a decis sa il paraseasca pe acesta. „Am purtat o discutie foarte serioasa atata cu fiica mea cat si cu el. Pot ierta, insa nu vrea sa il mai am in viata mea. Ne vom desparti si fiecare va merge pe drumul lui” a spus femeia, potrivit www.vanguardngr.com

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *