Search for content, post, videos

Sfaturi pentru o relatie de vis, de la Modelul Armani Olga Vintaniuc! Da si Nu, cu iubitul tau!

Stiu ca este greu sa iti gasesti perechea potrivita insa si mai greu este sa mentii o relatie pe o perioadata cat mai lunga.

Relatia dintre femeie si barbat dea lungul timpului s-a manifestat sub diverse forme, insa de fiecare data s-a soldat cu acelas rezultat, manifestat in cadrul natural fiind considerat cel nativ cu nuante instinctive.

Ratiunea de femeie si babat genereaza un partener perfect potrivit pentru a relationa mai strans, insa realitatea deseori este dura si creeaza alt rezultat. Formarea unui cuplu este un rezultat fix al intersectiei moralitatii a doua vieti, o viata de femeie si alta viata- de barbat.

Modelul Armani, Olga Vintaniuc: Cum sa ai un par superb de peste un metru

Modelul Armani Olga Vintaniuc: Cum sa ai un ten superb, de fotomodel

Relaxare victoriana pentru femei. Sfaturi de la modelul Armani, Olga Vintaniuc

Cateva sfaturi pentru a mentine armonia in cuplu.

1. Pentru a intelege partenerul, incearca sa-l studiezi si analizezi, vezi ceea ce ii place si dispalce, petreceti impreuna cat mai mult timp posibil.
2. Fii mereu receptiva, nu incuraja situatiile de stres sau indispozitie.
3. Excesul de lauda lafel nu este binevenit.
4. Nu acorda atentie neajunsurilor partenerului si nu le accentua, incearca prin comportament sa vezi ceea ce e frumos si sa incurajezi orice dorinta cu rezultat pozitiv.
5. Nu incerca sa visezi la un pertener ideal, sau sa te gandesti ca cu altcineva ti-ar putea fi mult mai bine. Sa nu uiti, ca cu cat mai mult convietuiesti cu cineva cu atit mai multe calitatti negative descoperi.
6. Feriti-va de excesele emotionale, ele la randul lor genereaza emotii negative din partea partenerului.


7. Baza unei relatii de durata este respectul.
8. Sa nu va fie frica de sacrificii cu cat mai mult oferi cu atit mai mult primesti.
9. Daca simti ca in urmatoarele clipe va fi o cearta nu te lasa provocata, incearca sa te abtii, pentru ca un conflict este rezultatul emotiilor negative.
10. Sa nu va fie rusine sa acordati afectiune si dragoste, pentru ca in primul rand este confortul sufletesc si stim cu totii ca atunci cand oferi ti se intoarce inzecit.

Va doresc din suflet sa fiti fericite!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *