Search for content, post, videos

Cele mai bune sfaturi ca sa inveti sa minti…frumos

Minciuna are picioare scurte. Nu e chiar asa…Lumea a evoluat atat de mult incat au invatat pana sa si minta mai bine.

Atunci cand minti, fie ca o faci intr-un mod rautacios, sau fie pentru a nu face persoana respectiva sa se simta prost, trebuie sa o faci cu multa incredere si cu multa tarie de caracter si siguranta.

Nu spune o minciuna care nu e credibila!

Atunci cand intr-un final te decizi sa minti, ai grija sa crezi tu intai minciuna respective, apoi sa o arunci in stanga si in dreapta.

Odata ce vei fi prins, nu vei mai fi cu alta ocazie credibil!

Asa este, atunci cand vei fi prins risti sa pierzi definitiv increderea persoanei pe care ai incercat sa o minti. Ai grija sa ai argumente bune atunci cand o faci!

Crede in minciuna ta si astfel nu vei fi nevoit sa minti niciodata!

O minciuna trebuie sa aiba un cuprins bine pus la punct. Fiecare “capitol” al minciunii trebuie sa aiba continuitate. Daca ai ajuns sa iti crezi propriile minciuni, nici detectorul de minciuni nu te va mai prinde.

Mai bine minte frumos, decat sa frangi inima cuiva!

Atunci cand esti pus in situatia de a jigni pe cineva, in cazul in care spui adevarul, ar trebui sa minti in mod constient pentru a reusi sa protejezi acea persoana. Este foarte indicat chiar sa ajungi sa crezi tu minciuna respectiva, pentru rezultatele scontate.

Astfel, urmand pasii de mai sus, vei deveni cu siguranta un espert in minciuni, atata timp cat nu este vorba de minciuni care sa faca rau cuiva.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *