Search for content, post, videos

Sfaturi esentiale pentru o partida de sex nebun la dus

Sexul la dus nu poate fi practicat chiar atat de usor, chiar daca este considerat drept unul dintre cele mai incitante si senzuale tipuri de sex.

Pentru o partida de sex nebun la dus este esential sa luam in considerare o serie de sfaturi utile care vor face din aceasta experienta sa fie una de neuitat.

1. Spalati-va unul pe altul

Desi pare ciudat, preludiul sub dus poate fi placut si pentru barbat, daca i se da ocazia sa exlpreze cum vrea corpul femeii. Avand in vedere ca femeia este deja goala, barbatul poate folosi gelul de dus sau sapunul pentru a-i stimula zonele erogene cu miscari lente si care sa-l excite si pe el totodata. Femeia poate sa-i maseje penisul si, datorita lubrifierii oferite de sapun, sa faca acest lucru intr-un mod un pic agresiv, ceea ce-l va starni masim pe partener.

2. Evitati sexul oral

Sexul oral la dus nu prea isi are locul. Apa curge peste voi si este putin complicat ca unul dintre parteneri sa il satisfaca pe celalalt fara sa se inece sai sa-i intre apa in nas. Asa ca, pastrati sexul oral pentru alta ocazie.

3. Incercati stimularea anala

Stimularea anala sub dus este indicata tot datorita posibilitatii de a folosi drept lubrifiant orice sapun sau gel de dus. Barbatii sunt sfatuiti sa isi masturbeze vaginal partenerele, stand in picioare, cu o mana iar cu cealalta sa incerce sa le stimuleze anal. Femeile pot face acelas lucru cu partenerul lor, iar aces tip de stimulare va va duce pe culmile placerii. Atentie insa ca stimularea anala sa nu fie cumva prea brutala pentru ca va cauza durere in acest caz.

4. Incercati jucariile sexuale

Acest sfat este indicat in primul rand pentru sporirea placerii femeii. Puteti folosi vibratoare de cauciuc pe care sa le manuiasca partenerul in timp ce va stimulati clitorisul cu jetul rapud de la capul de dus.

5. Cele doua pozitii de aur

Sub dus, actul sexual cu penetrare se realizeaza cel mai bine in doua pozitii. Prima pozitie presupune ca femeia sa stea cu fata la perete in timp ce este penetrata pe la spate de barbat, care-i stimuleaza clitorisul in acelas timp cu jetul de apa.

A doua pozitie presupune ca femeia sa stea cu un picior ridicat iar barbatul sa isi indoaie genunchii si sa o penetreze de dedesubt, prin fata. Si in cazul acestei pozitii, este indicata simularea clitorisului cu ajutorul jetului puternic de apa.

Dupa ce ambii parteneri au ajuns la orgasm, este indicat un somn bun, de refacere.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza? eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare…,;.;,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *