Search for content, post, videos

Sfaturi de la bunici pentru ca relatia de iubire sa fie una de durata si frumoasa

Sa ai o relatie frumoasa in ziua de astazi nu e deloc usor, motiv pentru care iti propunem sa descoperi cateva sfaturi de la bunici, care au reusit sa traiasca povesti de iubiri frumoase si trainice.

Nu spune NU intalnirilor romantice

Chiar daca esti intr-o relatie de mai multi ani cu cel drag, asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai iesiti la intalniri. Aranjeaza-te, cumpara-ti o rochie provocatoare si nu uita si de putin machiaj. Partenerul tau va fi mai mult decat incantat de aceasta schimbare!

Aminteste-i cat de mult il iubesti

Sa spui „Te iubesc” nu inseamna ca isi pierde din valoare, mai ales atunci cand esti implicata intr-o relatie de mult timp. Poti sa ii spui in fiecare zi cat de mult il iubesti, fara un motiv anume. Va va ajuta sa fiti mai apropiati.

Fii preocupata de viata lui

Nu, acest lucru nu inseamna doar sa il intrebi ce face sau cum a fost la serviciu. Intreaba-l de familie, de pasiunile lui, dar si de iesirile in oras cu baietii. Odata ce va considera ca iti pasa, isi va deschide sufletul, iar asta va va suda relatia.

Ofera-i tot ce ai mai bun

O relatie nu inseamna implicare partiala, ci daruire totala. Din acest motiv, ofera-i tot ce ai mai bun. Doar asa va incepe sa te pretuiasca pentru ceea ce esti. De asemenea, petreceti timp impreuna. Orice lucru ce ti s-ar putea parea marunt, daca este facut impreuna va poate uni si mai tare.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *