Search for content, post, videos

Sfaturi ca sa treci bine peste a doua intalnire

Ai reusit. La scurt timp dupa prima intalnire te-a sunat … Minunat! Dar, chiar si in cazul in care prima intalnire a decurs extrem de bine si v-ati simtit amandoi minunat, cea de-a doua este la fel de importanta pentru ca va stabili felul in care lucrurile vor evolua: fie veti merge mai departe impreuna, fie o veti lua pe cai separate. Iata cateva sfaturi pentru a te asigura ca aceasta a doua intalnire nu este si cea de pe urma si ca vei reusi sa inchegi o relatie serioasa.

1. Schimba tinuta

Poate ca ai purtat jeansi, tocuri si o bluza draguta la prima intalnire. Frumos. De data aceasta insa, vei avea nevoie sa-i atragi atentia din nou si sa porti ceva care sa-l lase de-a dreptul cu gura cascata. Nu vrei insa o costumatie frivola si nici una care arata prea multa piele dar, atractia fizica este foarte importanta pentru barbati si ei trebuie sa o simta devreme in erlatie pentru ca lucrurile sa mearga mai departe. Asa ca e cazul sa-i arati cat esti de atragatoare imbracand o rochita ultramini sau pantaloni scurti.

2. Dezvaluie-i mai mult despre tine dar…nu prea mult

a doua intalnire Poate ca v-ati simtit extrem de bine la prima iesire, ati reusit sa va conectati incredibil de repede si ai impresia ca poti sa-i spui orice. Da, e frumos, pare perfect dar, nu o fa. E adevarat ca mai ales la cea de-a doua intalnire va veti cunoaste mai bine si veti povesti mai multe dar, dezvaluindu-i prea multe intimitati despre tine, l-ar putea alunga. Evident, nu e bine sa discuti despre fostele relatii, despre problemele financiare sau de sanatate, toate acestea fiind cat se poate de nepotrivite atunci cand vrei sa castigi un barbat.

3. Flirteaza cu el

Ati petrecut prima intalnire discutand, afland mai multe unul despre celalalt. Acum poti sa faci un pas inainte si sa flirtezi, chiar fizic dar nu indecent. Nu iti sugeram sa ii tii mana in poala toata seara dar, atingerile fugare sunt cheia unui filrt reusit.

4. Lasa-l sa isi doreasca mai mult

Daca esti cu adevarat interesata de el, nu ii ceda de la prima sau a doua intalnire. Contactul fizic prea devreme, il poate speria, chiar daca inainte era foarte incantat de tine. Sigur, nu te va refuza dar, s-ar putea sa nu te mai sune. Fii seducatoare in timpul intalnirii, fa-l sa inteleaga ca vrei sa emrgi mai departe dar, lasa-l sa iti mai faca curte o perioada. Incheie seara cu un sarut fugar si lasa-l sa tanjeasca dupa o a treia intalnire.

 

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *