Search for content, post, videos

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat

diferente dragoste sex

Ceea ce le place in pat femeilor difera foarte mult de la zodie la zodie, dupa cum susin astrologii. Astfel, fiecare dintre nativele horoscopului are anumite preferinte cand vine vorba despre lucrurile care le pot face sa ating culmile placerii.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – BERBEC

Femeile din berbec iubesc sa fie atinse cu varful degetelor in zonele erogene in timpul preludiului. Pentru ele preludiul este foarte inmportant si o partida de sex de neuitat nu poate sa aiba loc fara un preludiu lung si puternic.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – TAUR

 

Femeile din Taur iubesc sa fie efectiv luate pe sus in timpul sexului. Adora atunci cand partenerul le sustine intreaga greutate in timpul actului sexual si ating climaxul foarte repede in acele momente.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – GEMENI

 

Femeile din Gemeni adora sa schimbe foarte multe pozitii sexuale in timpul sexului. Le place mult diversitatea si leplace sa vada tot ce se intampla. De aceea prefera sa faca sex cu lumina aprinsa.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – RAC

Femeile din rac iubesc sa le fie facut sex oral, inainte de actul sexual clasic, pentru a avea parte de cel putin un orgasm clitoridian. Pentru ele sexul oral este o dovada a acceptarii intimitatii.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – LEU

 

Femeile din Leu adora sa fie ele in control in timpul sexului si sa fie lasate sa fie cat se poate de brutale. De multe ori, simt placere enorma daca au voie sa isi loveasca partenerul, in timpul orgasmului.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – FECIOARA

 

Femeile din Fecioara iubesc sa fie lasate sa isi duca partenerul la limita rezistentei. Cu alte cuvinte, pun foarte mult accent pe joaca sexi care are loc in asternuturi, aceste lucruri excitandu-le la maxim.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – BALANTA

 

Femeile din balanta iubesc sa le fie facut sex oral dupa ce au ajuns laorgasm dobandit pe cale clasica. O partida de sex oral de dupa le va face sa se descarce sexual in totalitate.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – SCORPION

Femeile scorpion, unele dintre cele mai pasionale, iubesc sa fie satisfacute de mai multe ori in timpul aceluiasi act sexual. Pentru a ajunge la orgasme multiple, le place sa le fie stimulata zona intima cu mana, in timpul penetrarii.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – SAGETATOR

 

Femeie sagetator iubest sa le fie mangaiate si stranse fesele in timpul sexului. Prefera pozitia misionarului in care partenerul le strange puternic de fund.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – CAPRICORN

 

Femeile din Capricorn iubesc sa le fie stimulati sanii in timpul actului sexual. Le place sa stea deasupra iar in timpulpenetrarii sa le fie sarutate sfarcurile.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – VARSATOR

 

Femeile varsator iubesc sa fie tinute strans in timpul sexului. Iubesc totodata sa fie penetrate destul de lent, dar adanc, pentru a simti placere maxima.

 

Sexul si zodiile la femei. Ce le place in pat – PESTI

Femeile din Pesti iubesc sexul agresiv. Mai mult, le place ca ele sa fie cele care dicteaza ritmul in asternuturi si le place de cele mai multe ori sa isi epuizeze partenerul.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *