Search for content, post, videos

Sexul in cifre: 36 de ani, apogeul maturitatii sexuale

La 36 de ani, atat barbatii, cat si femeile ating apogeul vietii sexuale, potrivit unui sondaj realizat pe un esantion de 1.752 de persoane trecute de varsta de 45 de ani, citat de newslite.tv.Studiul arata ca, odata cu inaintarea in varsta, frecventa si durata actelor sexuale scad cu 31%, iar principalul motiv invocat de ambele sexe pentru a nu face amor este oboseala.

Cu toate astea, aproape jumatate dintre respondenti considera sexul cel mai bun exercitiu fizic. Voluntarii au spus ca fac sex o data pe saptamana si ca partida dureaza in medie 22 de minute, inclusiv cu preludiu.

Durata actului sexual: intre 3 si 13 minute

Contrar fanteziilor multora, care considera ca o partida de amor reusita trebuie sa dureze toata noaptea, terapeutii de cuplu de la “Society for Sex Therapy and Research au ajuns la concluzia ca durata ideala a unui act intim este de numai 10 minute, informeaza cotidianul britanic Daliy Mail.

Potrivit lui Eric Corty si Jenay Guardiani, initiatorii cercetarii, daca o partida de sex depaseste 13 minute, atunci aceasta devine prea lunga, iar daca un contact sexual dureaza numai un minut sau doua, acesta este prea scurt, neputand fi satisfacator. In plus, o noapte intreaga de amor nu este doar obositoare, ci duce la dezamagire si insatisfactie, subliniaza specialistii.

Potrivit statisticilor din Canada si Statele Unite ale Americii, actul sexual pentru majoritatea cuplurilor dureaza intre 3 si 13 minute.

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">alex2768</cite>

    Cea mai buna oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire! Cautam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: alexbadescu89@yahoo.com

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Învata din filosofia furnicii, pe care locuitorii Hong Kong-ului au adoptat-o ca a lor. Odata ce te-ai hotarât si ti-ai pus în minte ceva, obstacolele înceteaza sa mai existe. Le ocolesti, treci peste ele, pe sub ele sau chiar prin ele, dar mergi înainte. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite?i mesajul PROIECT la adresa de email: doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *