Search for content, post, videos

Sexul des ingrasa mult. Cum este posibil

Potrivit unor studii recente, se apre ca femeile au tendinta sa se ingrasa daca au parte de prea mult sex. Studiul a fost realizat pe cupluri care locuia impreuna de mai bine de trei ani si sa constatat ca femeile au o pofta de mancare mai mare atunci cand maresc frecventa partidelor de sex. Ciudat nu? Daca pana acum se spunea ca sexul arde caloriile, iata ca se pare ca nu e asa.

 

suedezele insa par sa fie cel mai fericite din acest punct de vedere. De ce? Pentru ca prefera, in marea lor majoritate, potrivit unui alt studiu, sa faca jogging in loc de sex. Motivul? Se pare ca suedezele au nevoie sa fie satisfacute repede, iar jogging-ul le ofera satisfactie pe moment, chiar daca nu e sexuala. Pe cand pentru sex au nevoie de preludiu si considera ca este prea mult timp investit pentru a fi satisfacute.

 

Daca mai punem la socoteala si faptul ca cercetatorii de la „Society for Sex Therapy and Research” au conchis ca durata ideala pentru o partida de sex este de 13 minute, teoriile de mai sus cam pica. Pai in 13 minute nu ai timp nici sa ti se faca foame, nici sa parcurgi o distanta considerabila facand jogging. Asa ca, mai bine facem sex!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *