Search for content, post, videos

Sexul cu un barbat insurat. Ce sa-i faci ca sa-i iei mintile

Daca esti intr-o relatie cu un barbat insurat si esti curioasa ce sa-i faci ca sa-i iei mintile, afla ca este destul de greu sa obtii ceea ce vrei. Atunci cand faci sex cu un barbat insurat trebuie sa iti asumi o serie de riscuri in ceea ce priveste relatia voastra.

Astfel, potrivit sociologilor si psihologilor, un barbat insurat care are o relatie extraconjugala, bazata in primul rand pe sex, nu va ceda foarte usor „vrajilor” amantei. Asadar, pentru a reusi sa convingi un barbat insurat sa se gandeasca la tine ca la o potentiala partenera de viitor, este necesar sa faci o serie de lucruri, atat in pat cat si in afara asternuturilor.

Sexul cu un barbat insurat. Ce sa-i faci ca sa-i iei mintile

– In primul rand, studiile arata ca un barbat insurat se gandeste sa aiba o relatie mult mai serioasa cu amanta, daca sexul cu cea este cu adevarat exploziv. De cele mai multe ori, barbatii insurati aleg amante care sunt dezinvolte in pat si care, in modsusrprinzator, le aduc aminte de felul in care erau sotiile lor la inceputul relatiei.

– Pentru a afla ce fel de sex vrea un barbat insurat, este nevoie sa porti discutii cu el, daca doreste, despre viata sexuala pe care o are sau pe care o avea cu sotia. Astfel, daca il faci sa iti spuna ce fantezii a pus in aplicare cu sotia la inceputul mariajului si daca le pui in practica cu el in pat, ai sanse mari sa-i iei mintile.

– Daca deja stii ce experiente secuale a avut un barbat cu sotia lui, incearca sa-i oferi experiente sexuale mult mai puternice decat acelea. Astfel, daca sotia lui de exemplu nu face sex oral sau sex anal, daca vrei sa-i iei mintile, ofera-i aceste lucruri din punct de vedere sexual barbatului insurat caqre iti este amant.

– Sexul cu un barbat insurat trebuie sa fie, cel putin din punctul de vedere al barbatului insurat, de milioane, pentru ca acesta sa se gandeasca la o relatie serioasa cu tine. Asa ca uneori este nevoie sa minti. Astfel, chiar daca nu te satisface pe deplin, fa-l sa se simta ca un adevarat zeu sexual dupa fiecare partida. Mai precis, lauda-l pentru felul in care s-a comportat in asternuturi, pentru a-l face sa se simta stapan pe el insusi.

– Sexul cu un barbat insurat totodata nu trebuie sa fie plictisitor pentru acel barbat. Totodata, trebuie sa fie divers asa ca daca vrei sa-i iei mintile, accepta cam tot ce iti propune. NU ACCEPTA INSA NICIODATA sa faci sex cu el si un alt barbat in acelasi timp, pentru ca dupa aceea nu te va mai vedea ca o posibila partenera. Exceptia de la aceasta regula o face barbatul insurat bisexual. Accepta insa daca vrei sa faci sex cu el si cu alta femeie pentru a-i indeplini fanteziile.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *