Search for content, post, videos

Sex pe zodii. Cand ar accepta o partida de sex in trei

Cand vine vorba de sex pe zodii si de preferintele sexuale ale unora dintre nativi, astrologii sustin ca pot fi atinse si o serie de subiecte mai tabu. De data aceasta este vorba despre sexul in trei si despre momentele in care fiecare nativ al zodiacului ar accepta sa fie imlicat intr-o partida de sex in trei.

BERBEC

Nativii din Berbec ar fi de acord sa faca sex in trei doar daca nu sunt prea atasati de partenerul sau partenera lor. Daca sunt implicati emotional puternic, nu vor accepta acest lucru in ruptul capului.

TAUR

Taurii sunt insa cat se poate de posesivi si nu ar accepta niciodata o partida de sex in trei. Nu ar putea sa se impace cu ideea capersoana iubita ar putea fi satisfacuta de altcineva.

GEMENI

Gemenii accepta o partida de sex in trei doar daca a treia persoana este de acelasi sex cu partenerul sau partenera lor. Sunt firi foarte dezinvolte, insa nu doresc sa fie eclipsati sexual de un necunoscut.

RAC

Racii ar accepta oricand o partid buna de sex in trei. Pentru ei sentimentele si sexul pot sa existe pe doua planuri diferite si nu vad mari impedimente in a aveaorice tip de partener, pe langa cel stabil, in pat.

LEU

Leii sunt extrem de gelosi din fire asa ca nu vor accepta niciodata ca persoana iubita sa fie satisfacuta de altcineva. Aa ca si in cazul lor este exclusa posibilitatea unei partide de sexin trei.

FECIOARA

Fecioarele sunt dispuse sa faca sex in trei, cu orice tip de parteneri, doar daca nu sunt implicate emotional. Daca unul dintre parteneri insa le este apropiat in vreun fel, atunci nu vor face acest lucru.

BALANTA

Balantele doresc sa faca sex in trei cu persoane pe care nu le cunosc si nu suporta sa fie implicate in partidele de sex in trei partenerul sau partenera stabile. Totodata, nativii acestei zodii doresc ca ceilalti doi parteneri din timpul partidei sa aiba sexe diferite de ale lor.

SCORPION

Scorpioni, barbati, nu s-ar implica niciodata intr-o partida de sex in trei. Femeile insa, foarte pasionale din fire, ar face acest lucru doar cu alte femei in care ai mare incredere si cu care au o stransa legatura de prietenie.

SAGETATOR

Sagetatorii barbati ar face sex in trei doar cu prietena stabila sicu o necunoscuta. Mai mult le-ar placea sa isi vada iubita satisfacuta de acea necunosctua decat sa fie parte acctiva. Femeile Sagetator insa, nu ar suporta mai mult de un partener sexual in pat.

CAPRICORN

Capricornii nu concep o partida de sex in trei cu persoane cunoscute. Daca fac acest lucru, nativii acestei zodii nu vor vorbi niciodata depsre aceasta experienta si o vor face doar cu doua persoane de sex diferit fata de al lor.

VARSATOR

Varsatorii accepta sa faca sex in trei daca sunt implicati emotional cu persoana iubita si un partener de acelasi sex cu ei. Insa nu vor permite persoanei iubite sa satisfaca partenerul care este in plus.

PESTI

Pestii pe de alta parte, sunt chiar dornici sa faca sex in trei, dar doar daca persoanele implicate in partida de sex propriuzisa sunt necunoscute. Pestii prefera ca celelalte doua persoane sa fie, de obicei, de sex feminin, oricare ar fi sexul lor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *