Search for content, post, videos

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are

sex in functie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului are o serie de preferinte in pat si ca atunci cand vine vorba de sex in functie de zodie si de ce fantezii ar fiecare nativ, lucrurile pot deveni destul de picante.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – BERBEC

Principala fantezie erotica a nativior din Berbec este sexul cu mai multe persoane in acelasi timp. Daca sunt barbati, Berbecii viseaza sa aiba in pat cel putin doua femei iar daca sunt femei, Berbecii viseaza sa aiba in pat inca doua femei si doi barbati.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – TAUR

Principala fantezie erotica a Taurilor este sexul in locuri nepermise, in aer liber. Ii excita foarte mult ideea ca exista posibilitatea de a fi prinsi in timp ce fac sex pe o banca, intr-un parc, de exemplu.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – GEMENI

Barbatii gemeni viseaza sa faca sex cu cel putin 3 femei deodata, cu culori diferite de par. Femeile Gemeni viseaza sa faca sex de unele singure cu dou barbati, pentru a fi total dominate.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – RAC

Racii viseaza sa fie priviti de o alta persoana care se autosatisface in timp ce ei fac sex cu un singur partener.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – LEU

Una dintre cele mai puternice fantezii sexuale ale leilor este sa faca sex cu o persoana de acelasi sex cu ei insisi.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – FECIOARA

Fecioarele viseaza sa fie dominate in pat de catre partener, bondage/ul fiind una dintre experientele cele mai puternice sexuale pe care ar vrea sa le traiasca.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – BALANTA

Barbatii din balanta viseaza sa le fie facut sex oral de cel putin 3 femei, necunoscute, eventual pe care le-au cunoscut cu putin timp in urma. Femeile viseaza sa fie privite in timp ce sunt dominate de un partener puternic.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – SCORPION

Scorpionii viseaza sa faca sex in grup, straight, si sa fie implicate in actul sexual cel putin trei cupluri care sa faca swing intre parteneri.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – SAGETATOR

Sagetatorii viseaza sa fie dominati sexual de parteneri nu cu mult mai in varsta dar care sa ii trateze ca pe niste obiecte sexuale.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – CAPRICORN

Caprizornii viseaza sa faca sex in locuri nepermise, cu cel putin doi parteneri de sex opus, a caror singura dorinta este sa-i satisfaca.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – VARSATOR

Varsatorii, chiar daca sunt femei sau barbati, viseaza sa fie priviti de persoane de sex feminin, in timp ce fac sexcu persoan cu care au o relatie.

Sex in functie de zodie. Ce fantezii are – PESTI

Pestii viseaza sa fie folositi ca sclavi sexuali de cel putin doua femei, daca sunt barbati si ca sclave sexuale de cel putin doi barbati, daca sunt femei.

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *