Search for content, post, videos

Sex cu un coleg de munca? Cum sa ai o relatie la locul de munca fara sa fii data afara

Relatiile la locul de munca pot fi discrete si pot avea sanse de succes daca eviti anumite situatii care ar putea crea probleme la nivel profesional.

Exista un motiv major pentru care multe companii au o politica anti relatii sentimentale intre colegi: toata drama amoroasa risca sa se reverse in mediul profesional. Insa poti dezvolta o relatie cu un coleg de munca atat timp cat respect cateva principii de bun simt si eviti anumite situatii incomode.

Opt motive sa te cuplezi cu un barbat cu barba

1. Fara atingeri la locul de munca

Care sunt cele cinci zodii care vor castiga cei mai MULTI BANI in 2015! Afla daca te numeri printre norocosi

O regula sfanta a relatiilor amoroase la serviciu este „fara atingeri”. Indiferent cat de mult arde pasiunea intre voi doi, nu faceti niciun gest (atingere de mana, sarut, etc) la locul de munca. Incearca sa te comporti cu el la fel de „casual” cum te comporti cu orice alt coleg.

2. Nu da sfoara in tara

Nu te arunca sa vorbesti cu X, Y si Z despre noua relatie de cuplu cu colegul de la departamentul de „!@#$%”. Daca informatia „se scurge”, invariabil vor aparea barfe. Abia cand consideri ca relatia este destul de serioasa poti sa o dezvalui unei persoane sau la maximum doua persoane de la job in care ai foarte foarte mare incredere. In rest, pastreaza informatia pentru tine.

3. Evita sa vorbiti/iesiti doar voi doi

Pentru a nu lasa loc la barfe si la tensiuni la locul de munca, evita sa iesi doar cu colegul cu care ai legat o relatie amoroasa. Iesiti in grup, iesi si cu alte persoane in pauze. Nu transforma pauza de cafea in timp petrecut exclusiv cu partenerul-coleg de serviciu.

4. Nu vorbi de serviciu in intimitate

Chiar daca va leaga foarte multe din punct de vedere profesional, nu discutati si rasdicutati ce s-a intamplat la serviciu atunci cand sunteti doar voi doi, in intimitate. Serviciul nu are ce cauta in dormitor!

5. Tine drama departe de locul de munca

Indiferent ce cearta ati avut, nu o aduce la locul de munca. Nu trebuie sa arati in niciun moment ca exista o tensiune personala intre tine si partenerul de cuplu alaturi de care lucrezi. Orice discutie tensionata trebuie sa aiba loc acasa, nu la serviciu.

6. Iesiti in oras cu oameni care nu vin din mediul profesional comun

Atunci cand iesiti „in gasca” in oras, incercati sa nu va vedeti tot cu colegi de serviciu. Creati-va impreuna un cerc de prieteni care nu au nicio treaba cu joburile voastre.

7. Spune sefului care e situatia

Daca se poate, este indicat ca seful – superiorul direct – sa fie informat cu privire la relatia ta. Dar inainte de asta, intereseaza-te daca exista vreo politica scrisa in materie de relatie amoroase intre colegii de munca. Oricum ar fi, un sef cu capul pe umeri va aprecia sinceritatea ta fata de el.

 

loading...
<

3 comments

  • <cite itemprop="author">George</cite>

    Ce minciuni punctul 7 indeamna sa intri dirtect in gura lupui.

  • <cite itemprop="author">George</cite>

    lupului*

  • <cite itemprop="author">simona</cite>

    Corect! cine-ar fi asa tembel sa-i spuna tocmai sefului de chestiunea-n cauza! 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *