Search for content, post, videos

Semnificatia viselor erotice si cum iti influenteaza ele viata

Se intampla de multe ori sa te trezesti in miezul noptii dintr-un vis erotic, in care partenerul nu era iubitul tau? Iata ce semnificatie au aceste vise erotice.

Conform studiilor recente, specialistii sustin ca visele ii influenteaza pe oameni sa incerce noi si noi experiente in viata lor sexuala.

Rezultatele obtinute in urma cercetarilor mai mult de jumatate dintre cei care au avut vise erotice le-au transformat in realitate.

Mai mult de 93% dintre femei au parte de secvente erotice in timpul somnului si in majoritatea cazurilor nu sunt cu iubitul sau sotul, de cele mai mult ori scenele interzise sunt cu un prieten sau un barbat de care sunt atrase in viata de zi cu zi. Visele erotice nu au loc spontan, ci acestea ascund cateva explicatii.

70% din visele erotice devin frustrante din punct de vedere sexual, iar in momentul in care se trezesc din aceste vise, tind sa puna in practica ce au visat.

„Studiile au aratat ca suntem posesorii unor vise erotice si ca mai mult de jumatate dintre noi ne trezim dintr-un astfel de vis si ne gandim sa il transformam in realitate. Astfel, devenim mult mai relaxati si aventurosi in ceea ce priveste sexul si ne bucuram mai mult de viata noastra sexuala”, a explicat un specialist din echipa de cercetare.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *