Search for content, post, videos

Semnele care iti arata ca te afli in relatia nepotrivita

Inca ai dubii in legatura cu relatia in care te afli? Iata cateva semne care iti arata daca te afli in relatia nepotrivita. Te-ar putea ajuta sa iei decizia cea mai corecta pentru tine.

1. Te schimbi pentru ca el sa fie fericit

Majoritatea oamenilor se schimba atunci cand intra intr-o relatie, simt nevoia sa faca asta. Insa devine o adevarata problema atunci cand trebuie sa se schimbe pentru a-si satisface partenerul.

„Acest lucru devine o problema in momentul in care incepi sa iti reevaluezi valorile, opinile chiar si stilul vestimentar, pentru a fi pe placul partenerului. Daca iti gandesti fiecare pas dinainte sau iti monitorizezi fiecare actiune pentru ca simti ca doar asa partenerul tau va fi multumit, ar fi cazul sa iesi din relatia in care te afli”, sustine terapeutul Virginia Gilbert.

2. Ii iei mereu apararea in fata prietenilor tai

Intotdeauna vor exista persoane in jurul tau care iti vor comenta relatia sau nu vor fi de acord cu partenerul tau, insa atunci cand toata lumea este impotriva lui ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare.

„Cand toata familia si prietenii tai se simt inconfortabil cu cel de langa tine, este timpul sa te uiti cu atentie la relatia in care te afli. Daca te simti izolata de cei dragi si iti spui ca acestia nu realizeaza cat de important este celalalt pentru tine, sansele sunt ca aceasta relatie sa nu se termine bine”, sustine psihoterapeutul M.Gary Neuman.

3. Te intrebi ce face atunci cand nu e cu tine

Daca ti se intampla in mod constant sa te intrebi ce face atunci cand nu este cu tine este clar o problema. Nu poti ramane intr-o relatie unde nu exista incredere si in care ai permanent dubii in privinta partenerului.

4. Nu va mai intelegeti in pat

O relatie nu trebuie da fie intotdeauna numai despre amor, insa nu va functiona niciodata atunci cand doi parteneri nu se mai inteleg in pat. Pentru ca o relatie de lunga durata sa functioneze este nevoie de o conexiune intima, nu ai nevoie de inca un prieten bun. Daca sexul nu este bun cu partenerul tau, in timp vei gasi pe cineva care sa te satisfaca.

5. Te critica in mod constant

Daca partenerul tau te critica in mod constant, chiar si sub forma de gluma, aceste lucruri sunt un semn ca ceva nu e bine si relatia este in pericol.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *