Search for content, post, videos

Semnele care arată dacă un bărbat este sau nu îndrăgostit de tine

În marea majoritate a cazurilor, ne este foarte greu să ne dăm seama când îi place cuiva de noi. Cu excepția cazurilor în care acest lucru este foarte evident sau este spus clar și răspicat, într-o  conversație. Însă, de cele mai multe ori, lipsa de curaj îi împiedică pe bărbați să arate foarte clar atunci când le place o femeie. În schimb, ei aleg să ofere mici hinturi pe care speră ca femeia să le înțeleagă și să o facă să treacă la acțiune. 

Aceste semne fac parte dintr-un pattern, adică le poți regăsi la orice bărbat, în forme mai mult sau mai puțin asemănătoare. Pentru că, psihologic vorbind, ele au aceeași natură, aceea de a-ți arăta că vor să îți fie alături, dacă îi lași. Cum îți poți da seama dacă lui îi place de tine?

Te sună des

V-ați cunoscut de puțin timp, ați făcut schimb de numere de telefon, iar el în loc să își ia inima în dinți și să te invite în oraș, îți trimite tot felul de sms-uri, în care fie îți cere părerea asupra unui lucru, fie îți pune întrebări care ție ți se pare că nu au legătură cu nimic. De fapt, ele au legătură cu faptul că te place. Un bărbat care caută să vorbească cu tine înseamncă că a găsit un punct comun, pe care vrea să îl exploreze. Așa că nu îl mai judeca atât de aspru, iar dacă îți place de el, treci la acțiune. Ia tu inițiativa!

Continuarea pe elli.ro  https://goo.gl/AcCm2F

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *