Search for content, post, videos

Semne neobisnuite ca te vrea!

 

E greu la prima intalnire ba chiar si la a doua intalnire cu un barbat. Cu atat mai greu e atunci cand va intalniti la un rendez-vous aranjat de prieteni, familie, colegi de la servici. Limbajul trupului desi extrem de complex, el poate fi usor descifrat si, in articolele trecute te-am ajutat sa inveti sa-i descifrezi gesturile, comportamentul si sa deslusesti daca si cat de mult este el dispus sa continue sa te vada, daca dupa prima intalnire te va mai suna sau daca o eventuala relatie are sorti de izbanda sau nu. Nimeni nu e perfect si cu atat mai greu este sa-l gasesti pe barbatul ideal, mai ales daca te iei dupa primele semne. De multe ori insa intuitia nu greseste si poti avea noroc. Ei bine, pentru astazi, ti-am pregatit trei semne mai putin obisnuite care iti vor dovedi ca barbatul din fata ta este intr-adevar interesat de tine si predispus sa continue, ba chiar sa dezvolte o relatie de lunga durata. Fiecare dintre aceste trei comportamente il vor da de gol: da, e nebun dupa tine. O face la prima intalnire? Minunat. O face prietenul tau cel mai bun dupa 5 ani? Si mai bine. Sa le enumeram pe scurt:

Comanda friptura

Chiar daca in secret un barbat prefera pastele, alegerea sa va fi mult mai macho pentru a-si arata barbatia atunci cand este interesat de tine. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Northwestern, daca e interesat, el va comanda din meniu felul de mancare care i se va parea cel mai masculin, precum o portie mare de friptura sau ceafa la gratar. Daca o face, vei stii cu siguranta ca incearca sa te impresioneze.

Vorbeste la fel ca tine

Un studiu realizat de Universitatea din California denota faptul ca oamenii in mod subconstient isi insusesc particularitatile vorbirii (chiar si accentele) in conversatii, atunci cand se plac. Astfel, un barbat va imita felul in care vorbesti, inconstient, incercand involuntar sa placa, sa se faca remarcat. Cum poti verifica acest lucru cel mai bine? Introdu un tic verbal (cum ar fi: in fine) in frazele tale sa vezi daca il adopta.

Uita lucruri simple

Un studiu recent releva faptul ca atunci cand un barbat este atras de o femeie, el se va concentra atat de mult in a fi perfect si in a se face placut incat isi va umple mintea cu ganduri inutile, pierzandu-si astfel memoria pe termen scurt, uitand lucruri simple precum numele firmei la care lucrezi, numele colegei tale de apartament sau chiar numele tau. Nu te stresa, acest lucru nu denota deloc dezinteres ci chiar din contra. Si, daca stam sa ne gandim mai bine, e chiar dragut.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *