Search for content, post, videos

Semne ingrijoratoare ca relatia ta nu are viitor

Despartirile sau divorturile nu cad din senin.

De cele mai multe ori, semnele unei relatii nereusite se vad inca de la inceput, de la primele intalniri, cine romantice, semne pe care le poti observa si singura in functie de comportamentul partenerului.

In cele ce urmeaza iti vom oferi o lista cu cele mai importante lucruri pe care nu trebuie sa le treci cu vederea daca vrei sa ai o relatie reusita si indelungata, fara despartiri dramatice sau separari temporare care sa-ti consume energia.

1. Vorbeste vag despre detaliile vietii sale. Majoritatea oamenilor adora sa vorbeasca despre ei. Daca nu o face, inseamna ca are ceva de ascuns sau pur si simplu incearca sa te evite. Ramai in acest caz in stare de alerta.

2. Nu vrea sa ii intalnesti si cunosti prietenii. Anturajul sau reprezinta o sursa importanta de informatii pentru tine, cea care vrei sa afli cat mai multe despre El, potentialul viitor partener. Un mare semn de intrebare in ceea ce-l priveste va trebui sa ridici in cazul in care te tine la distanta de prietenii sai. Ce ii e frica sa nu afli de la ei?

3. Isi uraste mama. Si un ma refer la certuri domestice obisnuite. Toata lumea le are in cadrul unei familii. Ne referim exclusiv la cei care au o relatie extrem de proasta cu parintii, mai ales cu mamele. Acest tip de barbati va avea dificultati mari in a se intelege cu o femeie intr-o relatie serioasa. Sfatul meu? Strange-i mana si mergi mai departe.

4. Este predispus viciilor si dependentelor. Un individ care are probleme in ceea ce priveste abuzurile va avea probleme in toate aspectele vietii sale…

5. Provine dintr-o familie destramata, are parintii divortati. Desi acest lucru, mai ales in ziua de azi, nu e un motiv de a-l parasi sau a-l refuza, e bine sa cunosti adevarul inca de la inceput. Un barbat care a experimentat divortul inca de mic, poate privi mariajul ca o relatie nu permanenta ci temporara. Incearca sa-l descosi, si sa vezi cum a trecut peste divortul parintilor, ce a invatat din aceasta experienta.

6. A fost abuzat in copilarie. La fel ca problema divortului parintilor, acesta este un aspect despre care trebuie sa stii inca de la inceput. Ce trebuie sa observi tu, sunt semne care sa indice ca a trecut cu bine peste traume si nu ca si le-a ingropat sau a refuzat sa le recunoasca.

De ce? Copiii abuzati deseori devin la maturitate cei care abuzeaza.

7. Nu isi cere scuze niciodata. Pentru absolut nimic, oricat de mica sau mare i-ar fi greseala. Gaseste intotdeauna un motiv logic prin care sa arunce vina asupra ta. Si asta indiferent ca a intarziat la intalnire, a uitat ziua ta de nastere sau te-a calcat din greseala pe picior. Daca inca nu l-ai auzit formuland propozitia „Imi pare rau” inseamna ca ai o problema. Narcisistii sunt parteneri ingrozitori si e cazul sa o iei la sanatoasa.

8. Provine dintr-o lume diferita. De multe ori despartirile sau divorturile apar din cauza nepotrivirii celor doi parteneri, din imposibilitatea lor de a lega doua lumi diferite. Aceste mari diferente pot fi economice, religioase, etnice sau educationale.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *