Search for content, post, videos

Semne importante care arata ca sunteti gata sa deveniti parinti

Este putin prea tarziu pentru a evalua gradul de pregatire a parintilor atunci cand un test de sarcina va arata doua linii stralucitoare.

Cu toate acestea, cuplurile fara copii isi pot lua ceva timp sa se gandeasca daca este „prea devreme” sau este „momentul potrivit”.

1. Sarcina este o decizie comuna

Baza unei relatii sanatoase este onestitatea si respectul reciproc. Nu puteti ignora dorintele partenerului. Sunteti mai mult decat un producator de materiale bio si un incubator unul pentru celalalt. Prin urmare, pentru a evita conflictele viitoare si neintelegerile, ar trebui sa discutati problemele legate de copil in avans.

2. Un copil nu va rezolva problemele de familie

Uneori, bebelusii pot „sigila” crapaturile intr-o casatorie, atragand atentia totala a parintilor si facandu-i sa uite de certurile lor. Dar cealalta parte a povestirii arata ca schimbarile si necazurile care pot aparea dupa nasterea unui copil ar putea inrautati situatia casniciei. Copilul dumneavoastra nu este un facator de pace, dar el sau ea merita cu siguranta ca se va naste intr-o familie fericita.

3. Este un copil, nu un exemplu al perfectiunii

Probabil aveti anumite vise despre viitorul si talentul copilului dumneavoastra. Dar trebuie sa intelegeti ca bebelusul vostru nenascut ar putea sa nu se conformeze standardelor dvs. Trebuie sa acceptati acest lucru si sa va iubiti copilul, indiferent de ce este.

4. Fii realista cand vine vorba de abilitatile tale

Un parinte perfect lipsit de griji este intalnit rar, dar nu te simti fara speranta inainte de a incepe. Ridicati-va putin moralul si fiti gata sa lucrati la erori.

5. Nu iti schimba viata in functie de standardele altora

Internetul este plin de descrieri ale criteriilor de „viata corecta”: cand trebuie sa ai un copil, ce inseamna o familie completa … Destul cu asta! Nimeni nu va poate spune cand vine momentul potrivit. O sa simti singur.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *