Search for content, post, videos

Semne de posesivitate nesanatoase, de la partener. De cine sa te feresti

Gelozia nefondata a unuia dintre parteneri poate distruge o relatie in cel mai crunt mod posibil, fiind cauza principala a celor mai multe despartiri.

Insa gelozia unuia dintre parteneri poate fi depistata si poate fi combatuta chiar de catre partenerul gelos, daca isi da seama ca exagereaza in anumite privinte.

Cu toate acestea, in ciuda faptului ca gelozia unuia dintre parteneri, manifestata deseori, poate duce la finalizarea unei relatii, de foarte putine ori se gaseste o rezolvare a acestei probleme.

Insa, daca sunt depistate din timp semnele care denota ca gelozia unui partener va distruge total relatia, atunci pot exista sanse mari de succes in aducerea pe calea aromoniei a cuplului.

Asa ca, iata care sunt semnele ca gelozia partenerului ar putea distruge total relatia:

Partenerul se simte lezat cand vorbesti despre relatii vechi. Acest lucru denota faptul ca partenerul sau partenera sufera de nesiguranta cand vine vorba despre o fosta relatie a ta. Tocmai din aceasta cauza sufera de gelozie si se poate ajunge pana in momentul in care sa-ti interzica total sa mai vorbesti despre trecutul tau amoros.

Partenerul sau partenera ta au mereu impresia ca flirtezi cu altcineva. De fiecare data cand au aceasta impresie, partenerii gelosi se manifesta destul de urat si dau de inteles ca sunt afectati de posibilitatea ca tu sa simti atractie fata de altcineva. Acest tip de comportament nu numai ca denota gelozie, dar denota si un grad ridicat de posesivitate din partea partenerilor gelosi.
Niciodata nu te scapa din priviri. Orice om care a avut parte de un partener gelos stie ca de fiecare data cand se afla in public este urmarit de catre partenerul gelos de parca ar avea politia pe urmele sale. Un astfel de comportament denota ca partenerul gelos nu are deloc incredere in jumatatea sa si ca simte mereu nevoia sa se asigure ca nu este inselat nici macar cu o privire. Mai mult, un astfel de comportament denota si o alta problema a partenerului gelos manifestata prin lipsa capacitatii de a avea incredere in oameni.

Iti monitorizeaza activitatea online. Un astfel de comportament al partenerului gelos este cat se poate de intrusiv si ar trebui sa scapati de el cat se poate de repede, daca nu si-l modifica rapid. Persoanele care incearca sa afle tot ce se petrece in viata jumatatii lor accesand datele private ale acesteia din urma denota faptul ca nu pot rezista fara sa detina controlul total asupra vietii amnoroase. Mai mult decta atat, astfel de persoane se alimenteaza voit negativ de la cele mai mici semne alre interactiunii dintre partener si o persoana straina.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *