Search for content, post, videos

Semne de comportament care denota ca un barbat este bun la pat

Barbatii care sunt siguri de ceea ce pot face in pat si care stiu ca performantele lor sexuale sunt de invidiat au un comportament diferit fata de majoritatea acelor “neciopliti” care adopta o atitudine badaraneasca si “baieteasca” in raportul cu o femeie.

Este demonstrat stiintific faptul ca un barbat care este nesigur pe sexualitatea lui are apucaturi posesive in raportul cu o femeie si tinde sa fie cat se poate de laudaros, expunand o imagine de multe ori falsa despre el insusi, mai ales din cauza ca nu a primit de multe ori felicitari pentru prestatiile sale sexuale.

Comportamenul unui barbat care este sigur pe sexualitatea lui si care stie ce fel sa satisfaca o femeie este total diferit. Exista astfel o serie de
semne de comportament care denota ca un barbat este bun la pat, iar acestea sunt:

1. Incearca sa fie galant

Ideea de “gentleman” este deja depasita in vremurile noastre, insa un barbat care reuseste cat de cat sa se comporte ca unul, da dovada ca este interesat si de felul in care o femeie se simte langa el. Implicit, este foarte posibil sa isi doreasca sa o satisfaca mai intai pe ea in cazul unui raport sexual si sa faca in asa fel incat sa si realizeze acest lucru. Semnele ca este un gentleman sunt mici. De exeplu, deschide usa pentru o femeie, chiar daca e necunoscuta, si o lasape ea prima sa treaca sau se ofera sa o ajute sa care ceva greu. Nu scuipa, nu injura si incearca mereu sa rada in preajma femeilor si totodata este destul de bine crescut incat sa spuna, cand e nevoie, “sarutmana!”.

2. Stie sa se foloseasca de atingeri subtile

Un barbat sigur pe sexualitatea lui care se asteapta sa demonstreze ca este bun la pat, daca i se da ocazia, va incerca sa aiba contact fizic cu o femei care ii place intr-un mod foarte discret. Astfel, cand va vorbi aproape de ea o va atinge usor pe brat sau se va preface ca ii ia ceva din par, tocmai pentru a vedea care este reactia ei, mai ales daca nu o cunoaste destul de bine. Totodata, va incerca sa gaseasca orice moment sa ii atinga mainile. Posibil sa fie destul de viclean incat sa fie la momentul oportun langa ea pentru a se apleca sa ridice de jos ceva ce femeia a scapat, in acelasi timp cu ea, numai pentru a-i atinge mainile. Totodata, cuprinderea dupa sold in momentul in care conduce o femeie undeva poate fi un semn al faptului ca nu se sfieste deloc sa dea emnale ca este bun la pat.

3. Stie sa vorbeasca despre lucruri diverse

Majoritatea barbatilor care nu au incredere in performantele lor sexuale au impresia ca toata lumea se invarte in jurul lor. Nu sunt capabili sa dezvolte preamulte subiecte, in afara de cele care-i intereseaza pe ei, mai ales ca in confruntarea cu o femeie au un singur lucru pe cap: sa o faca sa i se para ca ar fi zei in pat! Un barbat care este sigur de acest lucru, nu are nevoie sa vorbeasca doar despre el sau doar despre ceea ce-l intereseaza. Stie sa asculte si chiar daca nu este, macar se preface ca ar fi interesat de ce anume spune femeia de langa el. Barbatul bun la pat va pune intrebari, va veni cu exemple sau va recunoaste ca subiectul il depaseste, daca este cazul, intr-o discutie.

4. Nu se grabeste

Un barbat care este sigur pe performantele lui sexuale nu se va grabi niciodata sa le demonstreze. Mai mult decat atat, va stii sa aiba rabdare si sa o faca pe femeie sa il vrea din ce in ce mai mult, pana cand aceasta din urma se va gandi foarte serios sa faca ea primul pas in acest sens. Barbatii buni la pat nu vin cu propunerea unei partide de sex decat in momentul in care sunt siguri ca femeia este 90% dispusa. Altfel, nu se sinchisesc deloc. Nu este vorba de faptul ca ar putea fi raniti in ego de un refuz ci mai degraba refuza sa piarda timpul inutil. Prefera sa aiba radbare cu acele femei care dau semne promitatoare.

5. Stie sa faca o femeie sa se simta frumoasa

Barbatii buni la pat nu se folosesc numai de cuvinte pentru a face acest lucru. Majoritatea acelora siguri pe faptul ca pot ridica o femeie pe culmile placerii folosesc, de obicei, doar privirea pentru a o face sa se simta frumoasa. Ei se uita indraznet, zambind, la femeia respectiva si nu se sfiesc sa dea de inteles ca o admira cu pofta si admiratie. Daca un barbat face acest lucru pana cand femeia respectiva se rusineaza, inseamna ca isi asuma riscul de a fi nevoit sa demonstreze ce poate si o va face cu sarguinta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *