Search for content, post, videos

Semne clare care arata ca partenerul doreste alta femeie

Fiecare femeie care se afla intr-o relatie se teme ca nu cumva partenerul ei sa pice in plasa alteia. Insa, acest lucru este inevitabil de multe ori iar deznodamantul nu este tocmai unul placut.  

Insa, pentru a trece mai usor peste o posibila despartire, fiecare femeie ar trebui sa tina cont de o serie de semne clare care arata ca partenerul doreste o alta femeie.

Semne clare care arata ca partenerul doreste alta femeie

1. Incearca de multe ori sa iasa cu un grup de prieteni si cu tine, in loc sa iasa doar cu tine. Acest tip de comportament denota faptul ca aprtenerul este interesat de a cunoaste alte persoane noi si astfel de a vana posibilitatea cunoasterii altor femei.

2. Este din ce in ce mai distant si gaseste scuze sa nu poata vorbi cu tine.

3. Incepe sa fie din ce in ce mai ocupat la locul de munca.

4. Deseori uita evenimente care sunt importante pentru amandoi, ca si cuplu, din cauza ca incepe ca relatia in care se afla sa nu il mai intereseze atat de mult.

5. Pe plan sexual, incep sa apara dificultati. In sensul ca isi pierde interesul chiar daca aprtidele de sex devin din ce in ce mai rare cu inaintarea in relatie.

6. Nu vorbeste niciodata despre planuri pentru a-si intemeia o familie.

7. Chiar daca pana acum nu a avut nicio problema cu parintii tai, incepe sa gaseasca nod in papura in cazul oricarei probleme care-i priveste.

8. Incepe sa iti faca din ce in ce mai rar complimente legate de felul in care arati.

9. Ia initiativa in a purta discutii contradictorii, din orice motiv.

10. Poate cel mai important semn, inceteaza sa te mai tina noaptea in brate.

Sociologii sustin ca in cazul barbatilor acestea sunt cele mai clare semne ca incep sa se gandeasca la o noua relatie cu o alta femeie, chiar daca nu au cunoscut-o pana acum.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *