Search for content, post, videos

Semne clare ca suferi de gelozie si de posesivitate in relatia de cuplu

Gelozia si posesivitatea pot distruge o relatie de cuplu, mai cu seama daca aceste trairi nu sunt tinute sub control. Insa putine femei recunosc ca sunt geloase si posesive in relatia cu partenerul de cuplu. Totusi, exista anumite gesturi clare care sunt practic semne ale geloziei si ale posesivitatii.

 

Dincolo de responsabilitate barbatului de a nu da apa la moara, de a nu starni suspiciuni, si femeile ar trebui sa-si evalueze propriul nivel de gelozie si de posesivitate pentru a nu-si periclita relatia. Iata care sunt semnele clare ale geloziei si ale posesivitatii!

 

1. Relatia pe care o are partenerul cu telefonul mobil te deranjeaza

Chiar daca nu stai sa ii cauti in telefon, faptul ca atunci cand raspunde la un apel sau la un mesaj se indeparteaza usor de tine te scoate din sarite. Poate fi, intr-adevar, vorba de o incercare de a se ascunde sau poate, pur si simplu, asa s-a obisnuit in mediul sau profesional. Oricum ar fi, nu este indicat sa dai curs geloziei si posesivitatii fara sa ai o dovada clara a posibilei infidelitati, iar faptul ca se indeparteaza de tine cand vorbeste la telefon nu este un motiv pentru a actiona impulsiv.

 

2. Obiceiurile lui pe retelele social media te sperie

Daca verifici un prieten sau o prietena noua adaugata pe Facebook imediat dupa ce partenerul a dat accept, este un semn clar ca esti si geloasa, si posesiva.

 

3. Il urmaresti

Te uiti mereu de unde se logheaza pe net daca are functionalitatea „location” activata, faci vizite neanuntate la locul lui de munca sau treci „pur intamplator” prin zona atunci cand iese in oras cu niste prieteni sau cu niste colegi de serviciu? E clar sa suferi de gelozie si de posesivitate, iar astfel de gesturi o sa-ti afecteze fara doar si poate relatia.

 

4. Esti neincrezatoare cu noile persoane din „gasca”

Oricand partenerul iti prezinta pe cineva nou – poate cunoscut prin prieteni, poate prin colegii de serviciu, poate printr-o ruda – devii suspicioasa cu privire la intentiile acelei persoane, mai cu seama daca este vorba de vreo femeie… si acesta este un semn clar de neincredere in partener.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *