Search for content, post, videos

Semne clare ca iubitul te va parasi

Indiferent cat de bine sau prost merge o relatie de cuplu, momentul in care un partener il paraseste pe celalalt este resimtit, oricum, ca ceva total neasteptat si foarte dureros. Insa, cu putin obiectivitate, fiecare poate intui daca urmeaza sau nu sa fie parasit de partener, daca este atent la unele semne.

 

1. Este imatur

 

Imaturitatea unuia dintre parteneri este un semn clar ca relatia de cuplu nu o sa reziste. Este vorba, mai ales, de imaturitatea emotionala, care-l face sa se comporte ca un adolescente de 15 ani, chiar daca are mult mai multi ani.

 

2. Incepe sa petreaca tot mai mult timp cu „acei” prieteni

 

Orice femeie cunoaste „acei” prieteni ai iubitului ei. Este vorba de prietenii care nu pierd noptile in oras, haladuind din bar in bar, adepti ai aventurilor de-o noapte si a caror conceptie despre femei ca iubite se reduce la un singur cuvant: „o corvoada”. Daca partenerul incepe sa petreaca tot mai mult timp cu prieteni de acest fel, este un semn clar ca isi doreste sa le adopte stilul de viata si, implicit, sa te paraseasca.

 

3. Este tot mai absent pe social-media

 

Este taguit in poze cu tine sau cu prieteni „seriosi”, dar nu permite imaginilor sa apara pe profilul lui de Facebook. Nu mai interactioneaza cu tine online, iar putinele postari pe care le face sunt de natura individualista. Si acesta este un semn de distantare care, cumulat cu celelalte, poate indica faptul ca urmeaza o despartire.

 

4. Isi schimba rutina

 

Barbatii sunt acomodati cu o anumita rutina proprie, se simt comozi si rareori simt nevoia sa iasa din ea. Rutina in sine tine de stilul de viata. O schimbare majora in stilul de viata, mai cu seama in cazul barbatilor, poate indica o viitoare despartire.

 

 

Daca el este tipul specific al serilor cu bere si chipsuri in fata televizorului si brusc decide sa se duca la sala si sa manance sanatos pentru a-si intra in forma, fara sa fi avut nici cea mai mica discutie cu iubita sa pe aceasta tema, inseamna ca-si ia viata in propriile maini si ca „viata” pe care si-o imagineaza el nu o include si pe actuala prietena.

 

 

Sunt de apreciat eforturile barbatilor pentru o viata mai sanatoasa si pentru un trup mai atractiv, dar ridica numeroase semne de intrebare atunci cand le fac fara sa aiba niciun fel de discutie pe aceasta tema cu partenerele lor.

 

5. Simti ca te va parasi

 

Nu degeaba se spune ca femeile au un al saselea simt. Daca intuitia le spune ca relatia merge atat de prost incat partenerii le vor parasi, sunt sanse mari sa se intample. O femeie simte cand partenerul incepe sa se distanteze, cand intimitatea dintre ei se duce pe apa Sambetei si poate intui daca urmeaza sau nu o despartire.

loading...
<

9 comments

 • <cite itemprop="author">Veta</cite>

  Cine se putea caca un asemenea articol?

 • <cite itemprop="author">Vio Relu</cite>

  copy/paste+google translate

 • <cite itemprop="author">Vio Relu</cite>

  Oferta de lucru!
  Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent
  dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor
  realizate este garantata prin contract legal. Cerem seriozitate maxima si
  dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Pentru detalii trimiteti ”Info”
  la adresa de email: viorel70m1@yahoo.ro

 • <cite itemprop="author">Adrian Petre</cite>

  Cred ca ai fost baut cand ai scris mesajul ca nu se intelege nimic.

 • <cite itemprop="author">George</cite>

  Minciuni! Faptul ca lipsesti de pe fb inseamna contrariul. Faptul ca vrei sa renunti la acei prieteni de pe fb si sa iti petreci timp cu ubita. Faptul ca te comporti imatur nu e un semn ca iti vei parasi prietena pur si simplu iti e dor de anii copilariei. Faptul ca mai iesi cu un prieten la o bere nu inseamna ca iti parasesti preitena. Tot articolul e o mare minciuna si manipulare

 • <cite itemprop="author">Gabriel Stan</cite>

  MGTOW si gata !

 • <cite itemprop="author">George</cite>

  Adrian Petre esti un analfabet retardat

 • <cite itemprop="author">Vio Relu</cite>

  Exact ce-i sugeram Vetei. E un articol preluat de undeva din strainatate (nu vad semnatura autorului) probabil tradus cu un program automat gen Google Translate si prezentat apoi aici. Dupa parerea mea, pare a fi un articol scris in SUA deoarece numai acolo ii vad locul si o oarecare relevanta; nu se potriveste deloc la noi.

 • <cite itemprop="author">Vio Relu</cite>

  Mai citeste odata cu atentie, te rog. Daca nici in acest caz nu intelegi, problema e la tine nu in anunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *