Search for content, post, videos

Semne clare ca iubitul este potrivit pentru a fi „partener pentru o viata”

Unii oameni pur si simplu nu au maturitate si/sau capacitatile necesare pentru a fi „parteneri pentru o viata”. Insa, in cazul celor potriviti pentru asa ceva, exista semne clare!

1. Nu fuge de probleme
O relatie de cuplu armonioasa poate fi o incantare, insa testul major al trainiciei relatiei apare in momentele dificile. Daca partenerul da bir cu fugitii in fata unor probleme (mai mari, mai mici) este clar ca nu este potrivit pentru a trai pana la adanci batraneti alaturi de el. Pana una alta, nu exista relatie fara probleme, fie interioare relatiei, fie venite din exterior, iar capacitatea partenerilor de a se sustine unul pe celalalt si de a gestiona problemele impreuna este esentiala pentru trainicia unei relatii de lunga durata.

2. Este bland si cand este suparat

Orice om are si zile bune, si zile proaste. Insa iti poti da seama foarte usor de caracterul unui om dupa cum se comporta cu oamenii din jurul lui atunci cand are zile foarte proaste. Pot fi probleme la locul de munca, de familie, o nemultumire personala sau chiar si o tensiune in relatia de cuplu, atat timp cat partenerul se comporta cu blandete si toleranta fata de tine, inseamna ca este potrivit pentru o relatie cat se poate de lunga, chiar pentru casnicie.
3. Iti respecta prietenii si familia

Nu este obligatoriu ca partenerul sa-ti venereze mama sau sa fie innebunit dupa compania prietenilor tai, dar un comportament cat se poate de respectuos, dar si deschis pentru oamenii din cercul tau de prieteni arata cat de mult conteaza pentru partener „sa patrunda si sa faca parte din lumea ta”.

4. Puneti amandoi osul la treaba

Indiferent de domeniu, fiecare partener pune osul la treaba cum poate el mai bine. Asadar, niciunul nu sta pe margine pentru a da „indicatii pretioase” celuilalt care isi rupe spatele facand ceva anume care ar trebui facut in doi. Acest lucru denota faptul ca vrea cu adevarat sa faca parte din viata ta, dar si invers. Practic, nimeni nu se implica atat de mult decat daca chiar vrea sa ramana acolo, in acea relatie de cuplu.

5. Se implica in hobby-urile tale si te implica pe tine intr-ale lui

Este firesc ca fiecare partener sa aiba si timp pentru el insusi, insa, dincolo de timpul personal, toate statisticile arata ca „partenerii care joaca impreuna, raman impreuna”. Secretul activitatilor in doi consta consolidarea relatiei dintre parteneri. Asadar, nu sunteti doar iubiti, ci si cei mai bun prieteni care se bucura de timpul petrecut impreuna si atunci cand nu sunt intre asternuturi.

6. Iti ia apararea cand este nedreptatit/a

Un partener care ia apararea celuilalt atunci cand este nedreptit demonstreaza deopotriva un simt sporit al corectitudinii, cat si apreciere, respect si iubire fata de celalalt. Un astfel de iubit este bun pentru o viata in doi.

7. Este mereu acolo cand simte ca ai nevoie de sprijin

Este suficient sa ii spui ca nu esti in apele tale si el deja isi ofera umarul de sprijin? Atunci este un iubit potrivit pentru a fi „partener de viata” pana la adanci batraneti.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *