Search for content, post, videos

Semne care iti arata ca tu si partenerul tau sunteti pe drumul catre despartire

Cu cat astepti mai mult, cu atat va fi mai greu. Daca nu puteti sa treceti peste diferentele dintre voi, poate fi timpul sa puneti capat relatiei.

Aveti diferente mari de personalitate
Diferentele de personalitate sunt cel mai intalnit motiv pentru care cuplurile se despart. Nimeni nu este perfect si chiar si cele mai stabile relatii au probleme, insa daca tot ceea ce face sau zice partenerul te enerveaza, putinele lucruri care iti plac la el nu vor fi de ajuns. Daca te enerveaza doar maruntisurile nu renunta la relatie.

Nu mai esti indragostita
Distantarea de partener este alt motiv pentru care cuplurile aleg sa o ia pe drumuri diferite. Daca sentimentele au disparut sau daca simti ca partenerul tau este retras, nu trage de relatie. Renunta la aceasta pentru ca amandoi sa aveti sansa sa va intalniti iubirea adevarata.

Diferentele religioase
Religia este foarte importanta atunci cand ajungi la casatorie si copii. Unele cupluri sunt foarte fericite cu religii diferite (sau nicio religie) dar pentru altii se poate transforma intr-o mare cearta.

Unul dintre voi nu vrea sa se casatoreasca
Fie ca este prima casatorie sau a cincea, daca partenerul tau nu este de aceeasi parere ca si tine, relatia trebuie sa se termine. Nu conteaza cat de indragostita esti, nu poti convinge pe cineva sa se casatoreasca cu tine daca nu isi doreste.

Exista altcineva in peisaj
Daca observi semne ca partenerul te-ar insela sau daca ai cunoscut pe altcineva, nu inseamna neaparat ca trebuie sa va despartiti. Insa daca persoana cealalta ajunge sa fie mai importanta decat relatia voastra este timpul sa va luati adio.

Tii secrete
Daca declari ca iti iubesti partenerul, gandeste-te bine de ce nu il lasi sa iti cunoasca partile vulnerabile. Ascunderea informatiilor arata faptul ca nu ai incredere in persoana de langa tine. Comunicarea este cea mai importanta intr-o relatie. Daca ascunzi lucruri de partenerul tau vei crea o tensiune inutila.

Esti prea geloasa
Subtil sau nu, va fi evident la un moment dat ca te simti amenintata de prietenele sau colegele partenerului tau. Ori ai incredere in el ori treci peste.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *