Search for content, post, videos

Semne care il dau de gol ca e infidel! Cum stii ca in viata lui exista altcineva

Daca esti implicat intr-o relatie si ai senzatia ca partenerul nu-ti este tocmai fidel, iti propunem sa afli cateva semne care iti vor arata clar ca ceva se intampla in povestea ta de iubire.

Asadar, iata cele mai evidente semne ca te insala:

Lipseste frecvent de acasa

Fie ca iti spune ca merge la cumparaturi, ca va pleca in interes de serviciu, ca are un job ce implica ore suplimentare sau pleaca in locuri in care nu exista semnal, fii sigura ca ceva se intampla si este posibil sa existe o alta femeie.

Are cheltuieli nejustificate

Daca ai constatat ca in ultima perioada are facturi mai mari la telefonul mobil, carti de credit de care partenerul nu stie sau obisnuieste sa-si stearga mesajele ori apelurile de pe telefonul mobil, de asemenea, sunt semne ca poate sa existe cineva.

Are povesti penibile despre absentele de acasa

Daca uneori incearca sa-si justifice absentele de acasa ori cheltuielile nejustificate prin scuze ridicole e clar ca n-ar trebui sa mai ai incredere in el.

De asemenea, in cazul in care partenerul tau incepe sa-si schimbe look-ul, adopta diete stricte sau merge la sala, acestea sunt semne ca pot sa aiba o aventura si isi doresc sa fie atragatori pentru noii parteneri.

Desi multe dintre aceste semne indica infidelitatea, nu reprezinta insa o garantie sigura ca partenerul tau te inseala. De fapt, multi au explicatii rezonabile pentru aceste situatii. Repetarea acestor semne ar putea indica o problema, motiv pentru care iti propunem sa vorbesti deschis cu partenerul tau si sa luati o decizie. Nu merita sa fii implicata intr-o poveste de iubire in care esti mintit si tradat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *