Search for content, post, videos

Semne care arata ca nu-i pasa de tine! Cum stii ca relatia voastra este sortita esecului

Daca esti implicata intr-o relatie si simti ca doar tu pui suflet iti propunem sa afli care sunt semnele care iti arata ca lui nu-i pasa de tine si, implicit, ca relatia voastra este sortita esecului.

Desi faci toate planurile si incerci sa tii cont si de dorintele lui, el e vesnic nemultumit. Daca nu are altceva de facut, se resemneaza si respecta programul pe care l-ai stabilit.

Nu esti o prioritate pentru el. Prefera oricand sa iasa cu oricine altcineva si nu cu tine, iar amicii lui sunt, evident, pe primul loc. Acest lucru nu este sanatos intr-o relatie.

Nu te intreaba niciodata cum a fost ziua ta si nu cere niciodata detalii despre cum ti-ai petrecut timpul liber.

Te jigneste frecvent si se enerveaza nici cele mai nesemnificative lucruri. Uita cand este ziua ta de nastere, dar si lucrurile pe care l-ai rugat sa le faca.

Citeste si: Dovada ca ai tras lozul cel mare! Semne care spun ca esti in relatia potrivita!

Este extrem de nervos cand ii reprosezi ceva si intoarce situatia impotriva ta.

Flirteaza cu alte femei si i se pare un lucru normal. Ba mai mult, n-are nicio jena sa te minta si nu se oboseste sa tina minte ”micile gogosi”.

Va certati des si el nu pare ca ar face vreun efort pentru a pune capat acestor neintelegeri. Iti face non stop reprosuri si iti spune ca este nemultumit de tine.

Nu isi cere scuze cand greseste. Crede ca mereu este numai vina ta.

Rade de lucrurile care tie iti plac sau care sunt importante pentru tine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *