Search for content, post, videos

Semne ca esti o femeie de calitate. Cum ar spune barbatii: o partida buna

In viata se intampla sa ai mai multe relatii. In unele esti privita ca fiind centrul Universului sau in altele te-ai indragostit nebuneste, dar totul a luat sfarsit cand nu te asteptai. Trebuie sa stii ca daca ai macar o parte din calitatile urmatoare esti o femeie speciala si de calitate.

1. Iti ajuti partenerul sa evolueze si sa realizeze lucruri marete in viata lui. Stii cum sa-l indrumi fara a fi insistenta si fara sa-l fortezi sa faca ce nu si-ar dori.

2. Nu te joci cu sentimentele si nu faci crize de isterie. Atunci cand esti sigura de relatia voastra, nu ai de ce sa apelezi la tot felul de crize. Nu simti nevoia sa demonstrezi nimic, stiind exact cat valorezi.

3. Nu te comporti ca si cum lumea intreaga e la picioarele tale. Nu te astepta ca cineva sa se puna pe locul doi pe sine si pe primul loc pe tine. Trebuie sa intelegi ca sunteti egali.

4. Te descurci singura, nu ai nevoie de ajutorul partenerului 24/7. Este important sa aveti fiecare prieteni, spatiu pentru familie si cariere separate.

5. Esti sigura pe tine si pe scopul pe care-l ai in viata. Nu te lasi influentat de oricine care apare in viata ta. Ai valori morale ridicate si ti-ai trasat linii clare pe care mergi in viata.

6. Nu te rusinezi in dormitor si esti deschisa sa incerci mereu lucruri noi, nu-i respingi din start dorintele. Nu te comporti ca si cum intimitatea ar fi ceva de care trebuie sa-ti fie jena. Esti suficient de matura incat sa intelegi ca sexul este important si sanatos intr-o relatie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *