Search for content, post, videos

Semne ca esti doar «rezerva» sexuala pentru partener

Fie ca te afli la inceputul unei relatii, fie ca deja a trecut ceva vreme de cnad sunteti impreuna, daca iti pui des intrebari cu privire la explicatiile pe care le primesti din partea partenerului in diverse momente, este posibil sa ai o problema.

Acest tip de probleme apar in general in cazul in care raporturile sexuale sunt mult mai bune decat ti-ai fi imaginat vreodata. Iar acest lucru este demonstrat de studii efectuate de-a lungul anilor care denota ca apetitul sexual fata de aceeasi persoana scade la cel mult 6 luni de relatie.

In cazul in care ai impresia ca totul este minunat si treci cu vederea explicatiile pe care le primesti pentru diverse intrebari doar de dragul partidelor de sex, mai mult ca sigur te foloseste si isi traieste viata sentimentala cu altcineva.

In cele ce urmeaza vei vedea care sunt cele mai importante semne ca cele enuntate mai sus se inntampla cu adevarat si de ce ar trebui sa investighezi mai bine ce fel de relatie ai cu adevarat.

1. Telefoanele pe care ti le da partenerul sunt foarte rare, in raport cu cele date de tine

Daca te suna rar de tot, daca uite sa te sune dupa noptile nebune de sex si te suna abia la o zi distanta, daca nu te suna macar o data atunci cand se afla intr-o pauza de la serviciu, insemana ca nu ii lipseste fiinta ta ci doar trupul tau si este posibil sa te foloseasca doar drept rezerva sexuala.
2. Cand anuleaza intalniri in ultimul moment

Cei care isi consuma pornirile cu parteneri sexuali de rezerva nu vor risca niciodata sa strice cuibusorul cald pe care si l-au format acasa. asadar, daca este vreo urgenta solicitata de persoana care ii ofera confort, va spune pas unei nopti de sex nebun numai ca sa se asigure ca va benefecia de acel confort si de acum inainte. Cu alte cuvinte, gandeste ca oricand poate gasi o alta rezerva sexuala dar un partener stabil, mai greu.

3. Daca declaratiile sale sunt facute cu zambetul pe buze

Comportamentul acesta da dovada de lipsa totala a sentimentelor. Daca iti spune mereu ca te iubeste intr-un mod jucausi si nu are o anumita seriozitate, nu exagerata, caracteristica unei astfel de declaratii, este clar ca persoana in cauza nu este deloc interesata de sentimentele tale ci doar de corpul tau.
4. Daca vorbeste despre sexul cu tine de fata cu altii

Si femeile si barbatii simt nevoia sa se laude cu performantele lor sexuale. Atunci insa cand acest lucru se intampla in prezenta partenerului cu care aceste performante au fost posibile, atunci acel partener nu reprezinta decat un «trofeu» sexual. Totodata, daca cel sau cea care crezi ca te iubeste abuzeaza de un astfel de comportament, este clar ca in curant va gasi o alta rezerva sexuala, tu fiind deja..consumat/a.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *