Search for content, post, videos

Semne ca barbatul este pregatit de casatorie

Multe femei se intreaba daca partenerii lor sunt pregatiti sau nu de casatorie. Ele si-ar putea da seama de intentiile, chiar si inconstiente, ale barbatilor care le sunt parteneri daca ar analiza principalele semne care arata ca sunt gata sa se aseze la casele lor.

 

1. Are o relatie independenta, dar stransa cu parintii iubitei

 

Un barbat care a dezvoltat si mentine o relatie sanatoasa cu parintii iubitei sale este pregatit, in cele mai multe cazuri, de insuratoare. Desi relatia de cuplu este independenta de parintii ambilor parteneri, interesul pentru preferintele lor din partea barbatului arata ca acestuia ii pasa de relatiile de familie si pune pret pe importanta lor in viata de zi cu zi.

 

2. Vrea un animal de companie in doi

 

Partenerul tot insista ca vrea sa va luati un animal de companie de care sa aveti grija amandoi? Ei bine, grija purtata in doi pentru un animal in casa este un prim pas catre grija purtata in doi pentru copii. Inseamna asumarea responsabilitatii paterne, chiar daca o face fara sa fie constient de asta, dar mai denota si faptul ca el, barbatul, se vede in aceasta relatie de cuplu timp foarte indelungat.

 

3. Vorbeste despre casa voastra

 

Chiar daca nu a dat fuga sa depuna actele pentru cumpararea unei case, simplele discutii despre cum ar arata casa in care ati locui impreuna denota dorinta de stabilitate, de asezare la casa sa, de a avea un trai organizat si de viitor in doi.

 

4. Impartaseste informatii delicate cu partenera

 

Un barbat care vorbeste deschis despre problemele financiare pe care le are, despre grijile pe care si le face pe termen lung cu privire la, spre exemplu, intretinerea parintilor lui la batranete isi manifesta, practic, dorinta de comuniune cu partenera sa, dorinta ca aceasta sa-i fie alaturi si la greu, in viitor. Asadar, arata ca este pregatit sa se aseze la casa lui.

 

5. Prietenii lui se insoara

 

Impulsul de a se aseza la casa lui, in cazul unui barbat, poate veni deseori din exterior. Cu cat mai multi prieteni de-ai lui s-au insurat sau isi fac planuri de insuratoare, cu atat mai mult barbatului isi va pune intrebari si se va gandi serios daca este cazul ca si el sa se aseze la casa lui. Prietenii se dezvolta adesea in acelasi ritm, motiv pentru care odata ce unul dintre ei este pregatit de casatorie se prea poate ca si ceilalti din „gasca” sa fie pregatiti de acest pas important in viata.

 

6. Prefera sa stea acasa

 

Noptile de haladuiala prin oras s-au imputinat semnificativ si el prefera, mai degraba, sa petreaca o seara in casa alaturi de iubita lui? Ei bine, asta denota nevoia de intimitate pe termen lung, dar si o schimbare la nivelul preferintelor lui. Cu cat el prefera mai mult sa stea langa iubita, cu atat arata ca este mai pregatit pentru o viata in doi, pentru casnicie.

 

7. Isi doreste ca iubita lui sa se inteleaga bine cu parintii lui

 

Indiferent cat de independent este barbatul, daca el isi doreste ca iubita lui sa se inteleaga bine cu parintii lui inseamna ca-si doreste crearea unui mediu armonios familial in care sa fie si ea inclusa. Practic, o introduce cu adevarat in cea mai intima parte a vietii lui, iar un asemenea pas indica clar dorinta de a se aseza la casa lui, de a se casatori.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *