Search for content, post, videos

Semne ale santajului emotional

Santajul emotional se produce intre un manipulator si victima sa. Acest lucru are loc in momentul in care victima nu face ce-si doreste manipulatorul.

“Santajul emotional este o forma puternica de manipulare. Te duce intr-o zona de frica, teama, obligatie si vina. De cele mai multe ori, santajul emotional nu este o tactica deliberata, ci doar o metoda prin care manipulatorul obtine ceea ce isi propune.”

De cele mai multe ori, manipulatorul face o propunere victimei, iar in momentul in care aceasta da semne de slabiciune, santajul a inceput.

Semne ca esti santajat emotional
Santajul implica tot timpul si amenintari. De cele mai multe ori santajistul isi doreste sa puna mana pe ceva drag victimei, pentru ca acesta sa sufere cat mai tare.

In cauzl in care victima nu raspunde dorintelor santajistului, acesta din urma trece la amenintari si chiar violenta fizica.

“Pentru ca un santajist sa aiba succes, acesta se va documenta cu privire la temerile victimei. Aceste temeri se vor transforma in arme, care vor duce victima spre singuratate, umilinta si esec”, a declarat consilierul Christine Hammond.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *