Search for content, post, videos

Secretului sexului pasional in relatiile de lunga durata

Dorinta sexuala de la inceputul relatiei se pierde, deseori, odata cu trecerea anilor.

Exista, totusi, un mod prin care interesul fata de partener poate fi mentinut viu. Mai mult de atat, secretul sexului pasional in relatiile de lunga durata a fost chiar dovedit stiintific.

 

O cercetare efectuata de oamenii de stiinta de la Universitatea din Toronto, publicata in editia din mai a revistei de specialitate „Social Psychological And Personality Science”, arata ca secretul mentinerii dorintei sexuale pe parcursul anilor este relativ simplu.

 

Practic, cuplurile care reusesc sa ramana cu adevarat intimi, peste ani, sunt formate din parteneri care continua sa faca sex cu celalalt pentru ca stie ca acest lucru este important pentru cel drag. Aceasta atitudine este benefica si relatiei in sine.

 

Asadar, secretul sexului pasional in relatiile de lunga durata consta in a fi motivat sa-ti multumesti partenerul.

 

Studiul a vizat monitorizarea pe parcursula 21 de zile a 44 de cupluri care erau impreuna de multa vreme. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Toronto au descoperit ca aceia care erau cu adevarat dornici sa-si multumeasca partenerii, fara a cere echivalentul in schimb, aveau parte de vieti sexuale implimite.

 

Cei care nu puneau atat de mult pret pe dorintele partenerilor manifestau, totodata, mai putin interes de a fi alaturi de ei, fapt ce duce atat la deteriorarea vietii sexuale, cat si fragilizarea relatiei de cuplu.

 

Studii anterioare au aratat ca dorinta sexual crescuta este prezenta, de regula, la persoanele care sunt mai multumite de relatiile pe care le au. Totodata, o cercetare din 2009 a arata ca, desi activitatea sexuala in sine scade odata cu inaintarea in varsta, dorinta sexuala nu se diminueaza, fiind controlata in mare masura de psihicul fiecaruia in parte.

 

 

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza?eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare….;’,,’,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *