Search for content, post, videos

Secretul unei relatii de lunga durata: sexul de dimineata

Sex de dimineata nu doar ca-ti aduce un mare zambet pe buze, dar reuseste si sa intareasca legatura emotionala si sentimentala dintre partenerii de cuplu.

 

Schimba alarma de trezire

 

Opteaza pentru o melodie lenta in locul soneriei enervante de la prima ora. Scoate-ti pijamalele de pe tine (daca porti) si incepe sa-ti atingi partenerul. Daca el este intins pe spate, introdu-ti mana in pantalonii/boxerii lui si preseaza usor cu degetul mare indreptandu-te spre zona pelviana. Frictiunea pe acea portiune pune sangele in miscare si, implicit, erectia.

 

Improspatarea

 

Daca te-ai trezit inaintea lui, nu ezita sa dai o fuga la baie pentru a te spala pe fata si pe dinti. Pana una alta, aerul tau proaspat de dimineata este aproape intotdeauna mai atragator decat cel emanat pe tot parcursul noptii. Astfel sexul de dimineata va fi mai racoritor si chiar mai excitant. Mentolul din pasta de dinti genereaza senzatii tari la nivelul penisului in timpul sexului oral.

 

Bucura-te de peisaj

 

Sexul seara este adesea realizat intr-o lumina slaba, chiar pe intuneric, mai ales daca nu exista jaluzele opace in camera. Dimineata, insa, nu trebuie sa-ti mai faci griji ca te vede cineva. Asadar, bucura-te de „peisaj” si lasa-ti partenerul sa se bucure de vedere dezbracandu-te total si arunca langa pat pilota sau cearsaful cu care v-ati invelit.

 

Incearca o pozitie comoda

 

Daca te pornesti mai greu dimineata nu inseamna ca trebuie sa excluzi total sexul la prima ora. Poti opta pentru o pozitie sexuala comoda, cum este lingura. In felul acesta, niciunul dintre parteneri nu trebuie sa-si faca griji ca nu a apucat sa se spele pe dinti inainte si nici nu este nevoie sa depuna eforturi mari abia dezmortit din somn.

 

Una scurta

 

Daca renunti inainte sa incerci sexul de dimineata pentru ca nu ai timp, tine cont ca o astfel de partida nu dureaza, in sine, mult. De altfel, chiar este indicat sa fie „una scurta”, ca exercitiile de inviorare dimineata. Chiar si 10 minute de sex sunt suficiente pentru a te binedispune, a-ti apropia partenerul si a-ti face adrenalina sa curga mai rapid prin tine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *