Search for content, post, videos

Secretul unei casnicii fericite, dezvaluit de un actor care a fost casatorit 64 de ani: ”Niciodata nu a incercat sa le ascunda de mine!”

In timp ce unele cupluri aleg sa nu se mai casatoreasca, iar altele divorteaza, un actor celebru dovedeste ca poti sa ramai impreuna si sa ai o poveste de iubire frumoasa, insa este important sa faci compromisuri.

Intr-un interviu recent, sotia lui Kirk, in varsta de 99 de ani, spune ca au reusit sa ramana atat timp impreuna deoarece a inchis ochii la multe dintre infidelitatile sotului.

Kirk Douglas si sotia lui, Anne, s-au casatorit in 1954, insa Anne spune ca era constienta inca de la inceput de faptul ca sotul sau era un „crai” si ca va interveni infidelitatea, dar ea a decis sa accepte.

”Kirk niciodata nu a incercat sa le ascunda de mine”, spune sa. ”Ca europeanca, am inteles ca era nerealist sa ma astept la fidelitate totala intr-un mariaj”, a mai marturisit ea.

In timpul casniciei, Kirk a avut relatii cu nume celebre ca Rita Hayworth, Patricia Neal, Faye Dunaway si Christina Crawford, incercand sa o seduca si pe Lauren Bacall, insa fara succes.

Kirk si Anne s-au cunoscut cand aceasta era PR si ii propusese sa promoveze filmul ”Act of Love”, in care a jucat Kirk. A refuzat, insa, atat jobul, cat si invitatia lui Kirk la cina, insa ulterior, cei doi au ajuns intr-un final sa formeze un cuplu si s-au casatorit dupa ce actorul a rupt logodna, cu o alta femeie, cand Anne l-a amenintat ca il va parasi.

Anne si Kirk au avut doi copii, pe nume Peter si Eric, insa Eric a murit in anul 2004, din cauza unei supradoze accidentale de alcool si medicamente.

Actorul mai are doi copii, Michael si Joel, dintr-un mariaj anterior, cu Diana Douglas, incheiat in anul 1951.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *