Search for content, post, videos

Secretul succesului in dragoste! Cum sa ai un iubit atletic, chiar daca esti plinuta

Femeile mai plinute care au parteneri in forma primesc foarte multe intrebari. Multi se intreaba de ce un baiat ca el ar sta cu o fata atat de voluptoasa. Atat de des sunt intrebate, incat ajung si ele sa se indoaiasca de sentimentele partenerului.

Jazzy, o tanara voluptoasa, a reusit sa starneasca mari controverse in mediul online. Tanara cu forme vrea sa le dea o lectie tuturor celor care o judeca pe ea, dar si pe cele asemeni ei.

Ea vrea sa demonstreze ca aspectul fizic nu ar trebui sa conteze si ca exista cupluri care se iubesc, indiferent de infatisare.

Ea sustine ca sotul ei stie sa vada dincolo de „carcasa”.

„Sotul meu ma iubeste asa cum sunt. Indiferent de colacei, forme, vergeturi. Uneori ma intrebam si eu cum se poate ca un om care sa arate atat de bine sa ma iubeasca. Nu am un abdomen plat, insa acum stiu ca am corpul perfect. Fiecare colacel sau vergetura este pozitionata perfect, incat sa ne faca pe amandoi fericiti. Imi iubesc corpul si acum stiu de ce o face si el”, a declarat Jazzy.

Mesajul ei este clar, sotul nu o iubeste pentru corpul sau, insa o iubeste cu totul.

Se declara fericita si sustine ca ar trebui sa ne iubim mai mult trupul, sa invatam sa ne respectam. Asta este secretul succesului in relatie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *