Search for content, post, videos

Secretul ascuns al romancelor

Desi isi doresc sa para independente, sunt sigure pe ele si nu-si ascund defectele, romancele sunt mai traditionaliste decat am crede, arata un sondaj al site-ului de matrimoniale Sentimente.ro. Astfel, mai bine de jumatate din respondentele la acest studiu au declarat ca barbatul este capul familiei. Deloc suprinzator, pe de alta parte, sexul opus isi asuma rolul de cap al familiei in proportie de peste 70%.

 

In ciuda faptului ca barbatii se vad responsabili de familie, tot mai multi isi amintesc de necesitatea romantismului in relatie. Astfel, 35,2% din respondentii Sentimente.ro au declarat ca barbatul este mai romantic decat femeia in cuplu. Reprezentantele sexului frumos nu sunt tocmai de acord cu aceasta afirmatie, doar 12,5% fiind de parere ca barbatii isi asuma doza de romantism dorita de acestea, prin urmare sexul tare ar trebui sa mai munceasca la acest aspect.

 

Mai mult, desi rata divorturilor este in crestere, romanii considera ca, intr-o relatie serioasa, casatoria este un pas important si obligatoriu. Mai exact, 53,3% din reprezentantele sexului frumos si 56,4% din barti spun ca oficializarea relatiei este necesara. Intr-o proportie covarsitoare (peste 80%), ambele sexe sustin ca gelozia dauneaza unei relatii, asa ca incearca sa-si infraneze astfel de porniri toxice.

 

Pana aici insa, studiul Sentimente.ro a mai aratat ca atat femeile (90%), cat si barbatii (83%) isi doresc sa gaseasca online un partener la care sa vina seara acasa, nu o distractie de o noapte.

 

Sondajul Sentimente.ro a fost desfasurat online, in perioada 22 – 31 mai, pe un esantion de 10.856 de respondenti.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *