Search for content, post, videos

Secretele unei casnicii fara probleme si fericite. Asa eviti divortul

O casnicie perfecta este ideala, insa un astfel de ideal este cat se poate de greu de atins. Cu toate acestea, pentru a avea o casnicie fericita, exista cateva secrete care daca sunt respectate pot aduce armonie si implinire in mariaj.

Asa ca, in cele ce urmeaza, va prezentam cateva dintre secretele unei casnicii fericite: 

1. Nu te ascunde dupa perdea

Dragostea este un sentiment inaltator si de multe ori avem impresia ca nu mai exista nimic altceva in lume. Nu te lasa insa sa cazi in ispita izolarii. Pastreaza-ti mereu vechile legaturi si nu uita ca omul este un „animal social”. Altmiteri, nu veti reusi decat sa ajungeti sa va calcati pe picioare unul pe celalalt, sa va sufocati cu prea multa dragoste si in fine, sa va plictisiti.

2. Nu socializa doar cu grupuri

Stiu, esti casatorita, ai tendinta de a iesi in oras in perechi. Bine ar fi insa sa o faci cu toate felurile de oameni chgrupuri de cate doi insa, veti sfarsi de multe ori vorbind despre lucruri banale precum preturile caselor, starea economiei etc.un mariaj fericit iar daca unul dintre beneficiile casniciei este ca poti avea de doua ori mai multi prieteni.

3. Discutiile

Impartasiti-va unul altuia sentimentele si grijile, de preferabil in fiecare seara, inainte de culcare. O puteti face si in atmosfera intima a unui restaurant familiar. Asculta-ti insa partenerul si nu-i da impresia ca tu esti singura care are probleme sau daca nu, singura care are ceva de spus. Si mai important, priveste-l intotdeauna in ochi atunci cand iti impartaseste.

4. Nu incerca sa tii pasul cu alte cupluri

Intodeauna vei putea gasi motive pentru a admira alte cupluri care sunt „mai frumoase”, „se inteleg mai bine”, „o duc mai bine” etc. Nu o fa insa niciodata. Despre majoritatea vei auzi la un moment dat ca au divortat dar nu aceasta este ideea. Bucura-te de ceea ce aveti voi si nu te uita in curtea vecinului pentru ca nu vei reusi decat sa iti pierzi bucuria de a constata cat de fericiti sunteti voi.

5. Bucurati-va de diferente

Respectati-va unul altuia diferentele care pana nu demult v-au unit. Invatati unul de la celalt incercand totodata nu numai sa va intelegeti reciproc ci, totodata, sa va bucurati de trasaturile care il fac pe celalalt sa fie asa cum este.

6. Fii romantica

Romantismul nu trebuie sa dispara odata cu casatoria. Da, mariajul e mai complicat decat viata de celibatara dar, lucrurile nu ar trebui sa se schimbe major. Gaseste mereu timp in care sa lasi toate problemele la o parte si sa te bucuri impreuna cu sotul tau de momente de intimitate, clipe frumoase in care sa incerci mereu si mereu sa reinvii acea scanteie pe care amandoi o simteati la

inceput.

7. Fii recunoscatoare

Invata sa fii recunoscatoare si pentru cele mai mici si nesemnificative lucruri pe care el ti le ofera sau le aduce in viata ta. Ai grija insa, sa pari cat se poate de sincera si niciodata falsa atunci cand o faci.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *