Search for content, post, videos

Secretele Haremului. Ingrijire, comportamnet si sex ca pentru Suleyman Manificul!

Haremul turcesc, promovat actual mai ales din prisma serialului Suleyman Manificul, este unul dintre visele tabu ale barbatilor.

Multi dintre acestia viseaza in ascuns la cat de satisfacatoare ar fi o viata care sa le ofere un grup de femei la dispozitie care sa le indeplineasca toate visele si dorintele erotice ascunse.

Cu toate acestea, exista o serie de detalii cu privire la haremurile turcesti care nu sunt de ignorat.

Cuvantul HAREM vine de la cuvantul arab HARAM, care nseamna DE NEATINS sau INTERZIS. Tocmai de aceea cadanele care faceau parte din haremul sultanelor erau vazute sacre, inabordabile, de toti ceilalti, existenta lor fiind exclusiv dedicate sultanului. Acesta din urma se desfata sexual cu oricare dintre cadanele pe care le dorea si existau de multe ori cazuri in care cadanele mureau virgine, de batranete, din cauza ca sultanul pur si simplu nu avea timp de ele. Cadanele erau conduse, prin traditie, de mama sultanului sau de prima lui sotie care avea titlul de sultana.

Insa aceste femei care faceau parte din haremul sultanului erau de cele mai multe ori capturate dintre femeile popoarelor cucerite, obligate sa se converteasca la Islam ca apoi sa duca singurul tip de viata sortiti implinirii oircarei dorinte a sultanului.

In ciuda faptului ca un astfel de tratament pare inuman in ziua de azi, la vremea respectiva astfel de practici nu erau deloc considerate deplasate. Mai mult decat atat, femeile care faceau parte di haremul sultanului detineau secretele unor tehnici ale placerii menite sa il satisfaca cu adevarat pe cel care le detinea. Mai mult decat atat, femeile din harem trebuia sa respecte o serie de reguli de frumusete stricte.

INGRIJIRE

In primul rand, pielea femeilor tebuia sa fie mai curata decat cea a unui bebelus. In acest sens, orice fir de par de pe corp era inlaturat, in special parul bubian. In acele vremuri, tehnica folosita pentru epilare totala era oarecum asemanatoare cu epilarea cu ceara mult mai cunoscuta in ziua de azi. Pentru epilare erau folosite amestecuri de miere de albine si lamaie care iritau piele in prima faza. Pentru a trata iritatiile erau folosite imediat uleiuri de masline din cele mai bune sau uleiuri de migdale. Acest tratament conferea o finete de nedescris pielii.

Ingrijirea pielii era din nou cat se poate de importanta pentru femeile din harem. Si in acea vreme erau folosite scrub-uri din diferite substante care aveau rolul de a catifela pielea si de a o face cat se poate de placuta la atingere.

In acest sens ele foloseau un scrub format dintr-un amestec de miere si sare de mare fina. Deasupra adaugau cafea si dupa ce amestecau bine totul se frecau cu aceasta substanta pe tot corpul. Mineralele si vitaminele combinate cu granulele care se formau curatau in profinzime pielea sporindu-i finetea. Dupa aplicare, la aproximativ 20 de minute dupa aceea, femeile isi clateau intreg corpul cu apa la o temperatura destul de scazuta pentru a pune sangele in miscare.

Parul femeilor din harem trebuia, din nou, sa fie de invidiat. Astfel erau folosite tot felul de combinatii care se aplicau pe podoaba capilara. Una dintre cele mai cunoscute astfel de combinatii era formata din lapte si migdale. Pentru realizarea unei astfel de masti de par orientale nu trebuie decat sa lasati o mana de migdale decosite intr-un bol cu lapte cald timp de 12 ore. Dupa aceea, pisati migdalele in laptele respectiv si aplicati masca pe par. Uleiul din migdale va va da stralucirea pe care o doriti iar laptele are rolul de a hrani scalpul capului.

Mahiajul femeilor din harem era la fel de important precum aspectul lor natural. Acest tip de machiaj s-a pastrat pana in ziua de azi, machiajul smokey eyes sau machiajul ochi de pisica fiind unele dintre cele mai apropiate unui astfel de look.

COMPORTAMENT

Comportamentul femeilor din haremul sultanului era unul serviabil. In primul rand, ierarhia din harem si supunerea fata de sultana mama, pe care o putem considera un fel de soacra in ziua de azi, erau sfinte.

Cel mai important lucru insa era ca toate femeile di harem sa fie supuse sultanului. Ele trebuiau sa ii satisfaca orice dorinta si de multe ori ajungeau sa fie adevarate experte in arta sexului.

SEX

Avand in vedere ca femeile din haremul sultanului proveneau de multe ori din culturi diferite si ca multe dintre ele erau virgine la momentul intrarii in harem dar si faptul ca secretele sexuale are haremurilor au fost bine pastrate de-a lungul timpului, nu se poate vorbi despre tehnici exacte pentru satisfacerea barbatului.

Cu toate acestea, se speculeaza ca majoritate sultanilor erau adepti ai orgiilor si isi doreau sa fie satisfacuti de mai multe femei simultan.

Totodata, se speculeaza ca erau cat se poate de apreciate femeile care cunosteau cateva secrete sexuale ale culturii orientale.

Astfel, actul sexual in sine era menit sa produca placere in primul rand barbatului. In momentele in care femeia era obligata sa-i ofere placere acestuia, incepea prin a-l excita cu saruturi in zone cheie ale corpului.

Femeile din harem stiau ca sarutul lobului urechii, al sfarcurilor si al pieptului barbatului pot sa-l relaxeze si sa ii produca placere nemarginita.

O alta tehnica a satisfacerii barbatului in haremurile turcesti ar fi fost, se pare, controlarea muschilor vaginali. Astfel, in timpul contactului sexual in sine, femeile reuseau sa isi contracte peretii vaginului pentru a oferi placere imensa sultanului.

In cazul in care sultanul dorea sa le supuna din punct de vedere sexual, se zvoneste ca femeile adoptau pozitia “pe la spate” de cele mai multe ori. Totodata, pentru al face pe stapanul lor sa se simta mai potent si mai viril, unele femei din harem obisnuiau, se pare, sa stranga cu mana baza penisului inainte ca sultanul sa ajunga la orgasm pentru ca acesta sa fie mai exploziv.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *